Jelena Rozga predstavila je novi akustični album 'Minut srca mog'. Okupljeni prijatelji i suradnici sinoć su u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade imali prilike čuti neke od 19 pjesama s albuma - Jeleninih najvećih hitova i najdražih pjesama iz 27 godina karijere - u sasvim novom ruhu.

Glazbenicu su sinoć podržali brojni kolege i prijatelji: Vjekoslava, Tonči i Ivan Huljić, Marko Tolja, Matija Cvek, Ljupka Gojić Mikić, Nika Turković, Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić, Jole, Lejla Filipović, Matea i Bruno Kovačević i brojni drugi.

Jelena Rozga na promociji novog albuma
John Pavlish 

Mi smo nakratko popričali s Vjekoslavom Huljić, koja već desetljećima piše pjesme za brojne hrvatske glazbenike, a morali smo je upitati i kako je unučica Alba.

'Alba je predivno, predivno nasmijano dijete i moja ljubav. Vjerojatno sve bake znaju taj osjećaj, to je jedna nova vrsta ljubavi, novo sazviježđe, novi svemir, silna ljubav, da ti to dijete jako nedostaje ako ga ne vidiš jedan dan. Jednostavno je hrana za srce i dušu. Volim je, obožavam je, pjevam joj, presvlačim je, igram se s njom, kao i sve bake. Treba pustiti svojoj djeci da odgajaju svoju djecu. Imaju to u sebi, ne treba se puno petljati. Neka dijete ima ljubav, sve drugo dođe samo od sebe', rekla nam je.

Vjekoslava Huljić i Tonči Huljić na predstavljanju akustičnog albuma Jelene Rozge
John Pavlish 

Mnogi se pitaju kako Vjekoslava stigne balansirati posao i privatnost, ali otkrila nam je da nju to ispunjava. 'Kada me pitaju kako se odmaram, ja se odmaram pišući. Voljela bih da imam još malo više vremena za sve što bih htjela, stižem sve i to su sve različiti dijelovi jedne iste duše', rekla je.

Nedavno je na Interliberu predstavila novu knjigu 'La Petite Marie'. Otkrila nam je da je napisala i još jedan roman, ali će pričekati s objavom. 'Jedna nova je gotova, fantastični roman. Malo samo čekam dok promoviram 'La petit marie', moj posljednji roman. Prava promocija će biti kroz idućih mjesec dana', dodala je.

Vjekoslava Huljić promovira novu knjigu
Zeljko Hladika/PIXSELL 

Pitali smo je što očekuje u 2023. godini te priželjkuje li još unučadi. 'Nikad ne postavljam pitanje što očekujem. Očekujem da budem živa i zdrava. Da moji prijatelji i obitelj budu dobro, da nam se stanje u svijetu popravi. Treba živjeti, raditi svoje, okružiti se ljudima koje voliš, sagraditi nekakav zid da te ne dotiču sve te ružne stvari iako ne možeš biti imun. Ono što te veseli – bavi se time. Neka trče, daj Bože', zaključila je.

Više fotografija s predstavljanja akustičnog albuma Jelene Rozge pogledajte u galeriji. 

John Pavlish Jelena Rozga predstavila akustični album