Vjekoslava Huljić je na ovogodišnjem Interliberu predstavila svoju novu knjigu naziva 'La Petite Marie'. 

'Možda sam najduže osmišljavala i čekala ovaj rukopis, imala sam već dugo radnju u glavi dok ju nisam počela pisati. Radnja se odvija u Splitu i Parizu i to je jedna obiteljska saga, riječ je o traganju za identitetom i korijenima, riječ je i o istinskoj ljubavi. Mislim da je dosta moćna i što se tiče ljubavi i potrage za identitetom', rekla je.

Ovog ljeta postala je baka unučice Albe, a ne krije da je zbog toga sretnija no ikad.

Vjekoslava Huljić je u srpnju postala baka
Jadran Babić 

'Albi već stvaram i bajke i priče, brojalice i uspavanke i to mi je još jedan novi izazov. Život se promijenio na bolje otkako sam postala baka, sretna sam žena jer je Alba došla kao još jedna mjerna jedinica ljubavi u životu', objasnila je za Večernji list.

Malena Alba rodila se 17. srpnja u 18 sati carskim rezom, pet dana prije termina u splitskoj bolnici. Malena je bila dugačka 50 centimetara i teška 3150 grama, doznao je tada Story.

Podsjetimo, Petar Grašo i Hana Huljić su se vjenčali u Splitu u subotu 19. veljače, u crkvi Svetog Dominika, u krugu obitelji i bliskih prijatelja. Hani je kuma bila njena najbolja prijateljica, pjevačica Domenica Žuvela, dok je Petar imao čak tri kuma: košarkaša Dinu Rađu, slovenskog chefa Tomaž Kavčiča i svog prijatelja iz djetinjstva. 

Hana Huljić i Petar Grašo su se vjenčali u srpnju ove godine
Jadran Babić 

Nedavno je Petar otkrio detalje vjenčanja za koje dotad javnost nije znala, a rekao je da su Hana i on imali želju koju nisu uspjeli ostvariti na dan ceremonije.

'Hana i ja smo imali romantičnu ideju prošetati gradom od naše kuće do one crkvice jer u veljači nema ljudi. Htjeli smo kupiti sladoled i prošetati do vjenčanja. No, došli smo s dva crna kombija, a imali smo i osiguranje. Iznenadilo nas je što su nas novinari čekali ispred kuće, a jedna je poznata novinarka rekla da smo Hana i ja vratili paparazze u Hrvatsku. Što manje detalja o sebi iznosiš u javnosti, to više ljudi ima potrebu zabadati u tvoj život.

Hana Huljić i Petar Grašo dobili su kćer u srpnju
Jadran Babić 

Vjenčanje je bilo druženje s prijateljima, zabava bez tradicionalnih rituala. Imali smo i običnu tortu koju je napravio moj kum. To je moja životna filozofija. Ja si mogu priuštiti tortu od 20 metara i poruka bi bila da imamo najveću tortu, ali smo htjeli imati najukusniju. Takav život i treba biti, izvana skroman, a iznutra pun raznih ukusa', objasnio je Grašo u emisiji 'Milizam'.