Petar Grašo i Hana Huljić jedan su od onih poznatih parova o kojima svi žele sve znati, a oni pak nastoje da se o njima zna što manje.

Od samog početka su svoju vezu držali podalje od očiju javnosti, a toga se pridržavaju još više otkako im je na svijet stiglo prvo dijete, kćerkica Alba.

Hana Huljić i Petar Grašo u Beogradu
Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL 

Informacije o sretnom paru zato u javnost dolaze na kapaljku, a najčešće od njihovih najbližih. Nedavno je tako Tonči Huljić otkrio da je njegova supruga Vjekoslava jako posvećena unučici što Hani omogućuje da se odmori.

'Pisao bih i više, limitirani smo tekstovima, a i time da nam je u obitelji sada nova članica. Vjekoslava je angažirana time da Hana barem malo odspava, da pazi je jer je bebica jako živa', rekao je za Dalmatinski portal pa otkrio i kakav je djed.

'Antitalenat sam za obične ljudske stvari, recimo za narezati kruh, ispeći jaje, ja to ne znam, ali znam dati ljubav', zaključio je.

Da je baka Vjekoslava itekako posvećena unučici dokazuju i fotografije koje je naš fotograf uspio zabilježiti u centru Zagreba.

Robert Gašpert Vjekoslava Huljić u šetnji s unučicom Albom Grašo

Spisateljicu smo prošle subote zatekli u šetnji Zrinjevcem u ležernom izdanju, a u kolicima je gurala svoju 10-mjesečnu unučicu Albu koja se igrala sa svojim nožicama.

Vjekoslava je nedavno na Filozofskom fakultetu u Splitu, gdje je bila gost predavač, otkrila kako nije stroga već popustljiva baka.

'Ona je još mala, ali želim je uzeti za ruku i pokazati joj život i svijet koliko je predivan i odgojiti je u ljubavi. Ona je zapravo dijete okupano ljubavlju kako bi i sva djeca trebala biti. Tonči je u ulozi djeda predivan! Strpljiv je, što inače nije. Već nas sve vrti oko malog prsta', rekla je te nadodala kako se u sam odgoj unuke ne miješa, jer je Hana mama za poželjeti.

'Hana me jako podsjeća na mene. Ulažeš u svoje dijete i onda i vidiš u svojem djetetu sebe, tako ja vidim sebe u njoj na još jedan bolji način', zaključila je.