Nakon što su krenule glasine o drugoj trudnoći Hane Huljić oglasio se njen otac, Tonči Huljić, i otkrio čemu se nada u budućnosti.

'Ja bih volio još unučadi. Što se mene tiče, to bi bilo super, ali nitko oko mene nije trudan. Svaki put kažem da bih pored Albe volio imati još unuka. Zasad in nema. Bit će', kratko je rekao za 24sata.

Hana Huljić, Vjekoslava Huljić i Alba Grašo u šetnji Zagrebom
Robert Gašpert 

Inače, u svibnju 2021. saznalo se da su prekinuli Grašo i Danijela, što je Story prvi objavio, a samo nekoliko mjeseci kasnije, u listopadu kao bomba je odjeknula vijest da je on u vezi s Hanom Huljić. Sudbonosno 'da' par je izgovorio u veljači 2022., a njihovo prvo dijete, kćerkica Alba, rodila se 17. srpnja iste godine u splitskoj bolnici. 

Par svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, a Grašo je nedavno tijekom gostovanja u HRT- ovom serijalu 'Knjazalište' otkrio kako se snašao u očinskoj ulozi.

'Ono za podrigivanje nosim na ramenu, ali noći i prematanja je majka uzela u svoje ruke jer koncerti počinju u 21 sat... Mala je već bila posvuda, voli putovanja', ispričao je pjevač voditelju Robertu Knjazu.

Više fotografija Hane Huljić i Petra Graše, pogledajte u galeriji:

Jadran Babić, Story Hana Huljić i Petar Grašo vjenčali su se u veljači 2022.