Obožavatelje showa 'Ljubav je na selu' šokirala je vijest da je u 49. godini preminuo je Zvonimir Petričević, suprug popularne Nevenke Bekavac, natjecateljice spomenutog RTL-ovog showa.U srijedu je pokopan na mjesnom groblju Svetog Nikole u Bajagiću. Nevenka i Zvonimir vjenčali su se nakon dvije godina veze, a njihovo vjenčanje u travnju 2017. bilo je u fokusu javnosti.

'Sretna sam, sve je bilo na brzinu', ispričala je Neve za 24 sata.

Dodala je da se desetak dana prije vjenčanja još nećkala oko toga je li Zvone 'onaj pravi' ili ne.

'Odlučili smo da vjenčanje bude skromno, a kuma mi je Vita Maslačak. Nadam se da ću imati dug i uspješan brak', ispričala je za RTL.

Sudbonosno 'da' rekli su u Sinju pred matičarom. Neve je za vjenčanje odabrala ružičastu haljinu, a slavlje su nastavili u restoranu.

Tko je bio Zvonimir Petričević, muž Nevenke Bekavac?
RTL 

Neve je u popularnom showu 'Ljubav je na selu' odbila trojicu kandidata. Zvone ju je zaprosio još krajem prošle godine.

'Rekao mi je da ako Bog dopusti da napravimo brak i ako dođe do tog braka, da će bit dobar. Vjerojatno je do toga što on misli da meni ovako ne može vjerovati toliko pa je takav', rekla je.

Ispričala je kako se Zvone baš i nije 'isprsio' oko zaručničkog prstena koji bi prema njezinom mišljenju mogao biti 'malo deblji'. Nevenka i Sinjanin upoznali su se u Međugorju. Požalila se kako Zvone 'po cile dane sidi u kući i ništa ne radi', a obećao joj je da će se promijeniti kad se vjenčaju.

Tko je bio Zvonimir Petričević, muž Nevenke Bekavac?
RTL 

U godinu dana izveo ju je u kafić samo tri puta, a jednom ju je odveo na pizzu. Neve je rekla kako joj je s njim dosadno te da bi voljela da vozi nekakav automobil.

'On kaže da se boji auta. Ma zeza on. Boji se on svega, zato šta je takav', kaže Nevenka.