Preminuo je Zvonimir Petričević, suprug bivše kandidatkinje 'Ljubav je na selu' Nevenke Bekavac

Tragične vijesti za RTL je potvrdila Nevenka, a sumnja se da je preminuo zbog posljedica bolesti.'Potresena sam, ovo mi je veliki šok'.

Neve i Zvonimir upoznali su se u Međugorjuna hodočašću, a Sinjanin ju je osvojio na prvu. Iako, krivo joj je bilo što joj nije odmah priznao da je bio oženjen.

Preminuo suprug Nevenke Bekavac
RTL 

Vjenčali su se 2017. godine, a već tada se nagađalo da je trudna, ali Neve to nije htjela priznati. Samo dva mjeseca nakon sudbonosnog da, u 41. godini rodila je sina.

'Uvijek u braku može biti još bolje, ako se drži do toga, ne smije postati dosadno. Sjeti se on da izvede, na večeru i kupi mi poklon, ponekad me iznenadi', istaknula je ranije za RTL.

Podsjetimo, prije nego što se skrasila sa Zvonimirom, Nevenka je tri puta bila u showu 'Ljubav je na selu', u kojemu je nijedan farmer nije u potpunosti osvojio.

Preminuo suprug Nevenke Bekavac
Story 

Neve je prvo, u petoj sezoni showa, upoznala Ivicu Stapića iz mjesta Habjanovci. Idući je bio Goran Žigo, jedan od najupečatljivijih kandidata te emisije. U sedmoj sezoni upoznala je Dražena Božića iz BiH.

Ranije je bivša kandidatkinja 'Ljubav je na selu' otkrila što je za nju ljubav.

Preminuo suprug Nevenke Bekavac
RTL 

'Ljubav je nešto lijepo, kada nekoga voliš, kada osjećamo leptiriće u srcu i privlači nas ta osoba. Ne znamo ni mi zašto, ali privlači nas. Vjerujemo da postoje srodne duše. Muškarac se definitivno treba brinuti o ženi, posložiti joj doma stvari, u smislu da je sve uredu, da poklanja pažnju dovoljno, da ju ne ostavlja samu, da joj kupuje poklone, garderobu', rekla je Nevenka za RTL.