Antonija i Srećko Ponjavić su se spojili na showu 'Ljubav je na selu' i zaručili su se u travnju 2020. godine, a vjenčali četiri mjeseca kasnije u kolovozu kod matičara čime se Antonija pohvalila. Sudbonosno 'da' su izgovorili u Lethbridgeu gdje žive skupa.

Da se u reality showu može pronaći ljubav, već smo se uvjerili nekoliko puta. Takvu sreću, baš kako mu i ime govori, doživio je Srećko Ponjavić, Hrvat iz Kanade koji je u internacionalnoj sezoni spomenutog showa upoznao ljubav svog života Antoniju Beščec.

Antonija Beščec i Srećko Ponjavić upoznali su se u showu Ljubav je na selu.
Instagram 

Inače, Kanađanin Ponjavić je u srpnju na Instagramu otkrio da očekuje prvo dijete s Antonijom. Objavio je fotografiju svoje supruge koja je odjenula majicu s natpisom 'Beba Ponjavić dolazi'.

'Posjetili smo Niagarine slapove, predivno je. I da, čekamo dječaka!', napisala je Antonija na Instagramu uz fotografiju sa Srećkom na kojoj je pozirala u majici s natpisom 'Dječak je!'. Par je primio brojne čestitke zbog vijesti o prinovi.

Čini se da im sada ponovno trebamo čestitati jer su službeno postali roditelji, kako doznaje RTL. 

Srećko je sav uzbuđen oko nadolazeće prinove objavio fotografiju uz tekst: 'Antonija Ponjavić to je to, beba naša dolazi, Volim te!', napisao je na Instagram profilu. U komentarima je otkriveno da je sina Petar. 

Inače, dolazak ove bebe bit će kruna njihove ljubavi, koju su ranije ove godine ozakonili brakom.

Podsjetimo, dvojac se do kraja snimanja emisije nije razdvajao, a nakon kratkog boravka u rodnoj Dalmaciji poslije showa, Antonija je odlučila spakirati kovčege i trajno promijeniti prebivalište. U Lethbridgeu u okolici Calgaryja par je nastavio zajednički život, a prije nekoliko mjeseci ljubav su ozakonili i kod matičara. No, kako im je oboma vjera iznimno važna, preskočiti se nije moglo ni crkveno vjenčanje pa se tako Srećko tada pohvalio kako je ponovno svojoj Antoniji izgovorio sudbonosno 'da', ali ovaj put pred Bogom.

Inače, u razgovoru za Story.hr nakon selidbe u Kanadu, Antonija nije skrivala koliko je uzbuđena i sretna zbog veze sa Srećkom, a već se tada dalo naslutiti kako njihova ljubavna priča tu neće stati. 'Ja sam svoje odluke donijela puno ranije, odnosno čim sam upoznala Srećka i njegovu obitelj. Znala sam da ću se u tome svemu dobro snaći, samo je bilo pitanje kako će me prihvatiti njegova obitelj i nisam se prevarila u svojoj procjeni. Srećku je ipak trebalo malo više vremena kako bi upoznao mene i moj karakter jer je u nekoliko prethodnih veza doživio razočaranja pa nije želio brzati. Ja pucam od samopouzdanja i svjesna sam svojih kvaliteta. Smatram da mu mogu pružiti sve ono što do sada nije našao. Kao što sam rekla, ja sam spremna prihvatiti njega i njegovu obitelj i iskreno cijenim svu njihovu dobrotu', rekla nam je tada sadašnja gospođa Ponjavić.

U galeriji pogledajte kako par uživa u zajedničkom životu u Kanadi.

Instagram Antonija Beščec i Srećko Ponjavić