Farmer Dušan Golubovac, javnosti najpoznatiji kao bivši kandidat showa 'Ljubav je na selu' čeka prvo dijete, javlja RTL. Simpatični mladić i njegova supruga, tajanstvena Ana-Maria otkrili su kako im u rujnu stiže djevojčica. 'Maša stiže krajem devetog mjeseca. Veselimo se, odbrojavamo dane do termina', rekao je Dušan za RTL-hr. 

Privatni album dušan golubovac

Budući tata otkrio je i po kome će njegova nasljednica dobiti ime. 'Ime smo odabrali po nekom glumcu s TV-a. On je to ime dao svojoj kćeri pa se i nama svidjelo', kratko je prokomentirao simpatični farmer koji je skupio brojne simpatije tijekom sudjelovanja u spomenutoj emisiji. 

Dušan iz 'Ljubav je na selu' čeka prvo dijete
Privatni album 

Iako se u showu zaljubio u Goranu Vušurović, koja mu je u početku, barem se tako činilo, uzvraćala osjećaje, sve se promijenilo kada su stigli u njegov skromni dom u Zrinu. Bez obzira na to što s Goranom nije uspjelo, Dušana su primijetile mnoge djevojke, a upravo putem društvenih mreža upoznao je devet godina mlađu Ana-Mariju iz Bosanske Fojnice. Upoznali su se na Facebooku, a krajem lipnja izrekli su i sudbonosno 'da'. 

'Oženio sam se! Upoznali smo se preko Facebooka i dopisivali se nekoliko mjeseci, a čim je bilo moguće, otputovao sam po nju, doveo je u Zrin i vjenčali smo se', otkrio je Dušan prije nekoliko mjeseci.