Da se u reality showu, poput onog RTL-ovog 'Ljubav je na selu' može pronaći ljubav, već smo se uvjerili nekoliko puta. Takvu sreću, baš kako mu i ime govori, doživio je Srećko Ponjavić, Hrvat iz Kanade koji je u internacionalnoj sezoni spomenutog showa upoznao ljubav svog života Antoniju Bešćec. Naime, na Instagramu je otkrio sretnu vijest - u njihovu obitelj stiže beba!

Antonija Ponjavic i trudnicki trbuh
Instagram 

'Uzgajamo nešto više od vrta ove godine. Beba Ponjavić dolazi', napisao je uz zajedničku fotografiju na kojoj je Antonija imala majicu na kojoj piše 'beba Ponjavić dolazi'. Vrlo brzo nakon objave paru su počele pristizati čestitke i dobre želje. Inače, dolazak ove bebe bit će kruna njihove ljubavi, koju su ranije ove godine ozakonili brakom

Podsjetimo, dvojac se do kraja snimanja emisije nije razdvajao, a nakon kratkog boravka u rodnoj Dalmaciji poslije showa, Antonija je odlučila spakirati kovčege i trajno promijeniti prebivalište. U Lethbridgeu u okolici Calgaryja par je nastavio zajednički život, a prije nekoliko mjeseci ljubav su ozakonili i kod matičara. No, kako im je oboma vjera iznimno važna, preskočiti se nije moglo ni crkveno vjenčanje pa se tako Srećko sada pohvalio kako je ponovno svojoj Antoniji izgovorio sudbonosno 'da', ali ovaj put pred Bogom.

Srecko i Antonija na dan vjencanja
Instagram 

Inače, u razgovoru za Story.hr nakon selidbe u Kanadu, Antonija nije skrivala koliko je uzbuđena i sretna zbog veze sa Srećkom, a već se tada dalo naslutiti kako njihova ljubavna priča tu neće stati. 'Ja sam svoje odluke donijela puno ranije, odnosno čim sam upoznala Srećka i njegovu obitelj. Znala sam da ću se u tome svemu dobro snaći, samo je bilo pitanje kako će me prihvatiti njegova obitelj i nisam se prevarila u svojoj procjeni. Srećku je ipak trebalo malo više vremena kako bi upoznao mene i moj karakter jer je u nekoliko prethodnih veza doživio razočaranja pa nije želio brzati. Ja pucam od samopouzdanja i svjesna sam svojih kvaliteta. Smatram da mu mogu pružiti sve ono što do sada nije našao. Kao što sam rekla, ja sam spremna prihvatiti njega i njegovu obitelj i iskreno cijenim svu njihovu dobrotu', rekla nam je tada sadašnja gospođa Ponjavić.