Iako je međunarodna sezona RTL-ovog showa 'Ljubav na selu' davno za nama, ljubav između Kanađanina hrvatskog porijekla Srećka Ponjavića i njegove 'zlatne djevojke' s Vira Antonije Beščec, koja se 'rodila' u emisiji, još uvijek traje. Ova je 29-godišnjakinja zbog ljubavi odlučila i preseliti na drugi kraj svijeta, pa sada u Lethbridgeu u okolici Calgaryja uživa sa svojim dragim, a par je sada podijelio i sretne vijesti te su obožavatelje obavijestili kako su - zaručeni. 

 'Zaručena sam!', kratko je napisala Antonija pored fotografije na kojoj ponosno pokazuje zaručnički prsten, a sreću i širok osmijeh nije mogla sakriti. 

Htio sam da zauvijek ostane samnom

  Sretne je vijesti na svom Instagram profilu podijelio i 34-godišnji Srećko, koji je uz nekoliko fotografija na kojima pozira s budućom suprugom, napisao: 'Htio sam da zauvijek ostane samnom. Zato sam joj dao prsten i rekla je 'da'', poručio je zaljubljeni Srećko.

Podsjetimo, Antonija je u intervjuu za Story.hr još krajem prošle godine priznala kako je spremna za sljedeći korak u vezi s Kanađaninom. 'Srećko i njegova obitelj mi se sviđaju, tako da sama nemam razloga biti protiv toga da ozakonimo našu vezu pa i da s prinovom nastavimo još čvršću povezanost među nama. Ja sam spremna na to, a sad je na Srećku red da se izjasni o svojim željama', priznala nam je tada ova Dalmatinka.