Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Viktorija Rađa pokazala posljedice izolacije

Autor I.G.

Ni nju nije zaobišlo

 Izvor: Instagram

Da prilagodba na život u izolaciji nikome nije jednostavna pa ni brojnim poznatim Hrvatima, svjedoče i njihove objave na društvenim mrežama od posljednjih nekoliko tjedana. Posljednja koja je tako otkrila kakve je posljedice izolacija na nju ostavila je i 42-godišnja Viktorija Rađa, supruga bivšeg košarkaša, 52-godišnjeg Dine Rađe.

Viktorija Rađa Izvor: Instagram


Naime, s obzirom na to da su posljednja dva tjedan u Hrvatskoj zatvoreni svi obrti koji nemaju veze s hranom, između ostalog, zatvoreni su i kozmetički saloni, a upravo je nemogućnost odlaska na manikuru i pedikuru teško pala brojnim Hrvaticama. 'A što mi vi radite ovih dana', napisala je kratko Viktorija pored kolaža fotografija koji prikazuje neuređene nokte nje i njezinih prijateljica. Sudeći prema spomenutom, čini se kako je i 42-godišnjakinja bila prisiljena sama ukloniti postojeći gel te će s odlaskom kod kozmetičarke morati sačekati do kraja izolacije.


Inače, vrijeme u izolaciji Viktorija provodi u društvu supruga Dine te njihovih sinova, 17-godišnjeg Roka i 11-godišnjeg Nike, a prije nekoliko dana 42-godišnjakinja se pohvalila kako je Dino vrijeme u izolaciji odlučio iskoristiti za usavršavanje svojih kulinarskih vještina pa je Viktora tada ponosno objavila snimku na kojoj bivši košarkaš peče palačinke.

Magazin

Royals