Jedan od kandidata RTL-ova showa 'Ljubav je na selu' koji je u istome i uspio pronaći ljubav je i Kanađanin hrvatskih korijena Srećko Ponjavić koji je sudjelovao u 11. sezoni spomenute emisije. Nakon što je u njegov dom u Kanadi stigla Hrvatica Antonija Beščec - bila je to ljubav na prvi pogled. Dvojac se do kraja snimanja emisije nije razdvajao, a nakon kratkog boravka u rodnoj Dalmaciji poslije showa, Antonija je odlučila spakirati kovčege i trajno promijeniti prebivalište. U Lethbridgeu u okolici Calgaryja par je nastavio zajednički život, a prije nekoliko mjeseci ljubav su ozakonili i kod matičara. No, kako im je oboma vjera iznimno važna, preskočiti se nije moglo ni crkveno vjenčanje pa se tako Srećko sada pohvalio kako je ponovno svojoj Antoniji izgovorio sudbonosno 'da', ali ovaj put pred Bogom.

Ovo mi je bio najbolji dan u životu

 'Voljet ću te zauvijek Antonija. Ovo mi je bio najbolji dan u životu. Ne mogu dočekati budućnost i obitelj s tobom', stoji u emotivnoj objavi na Instagramu gdje je Srećko s pratiteljima podijelio fotografije jednog od najvažnijih dana u njegovom životu. Mladenka je za ovo vjenčanje odlučila ići s nešto raskošnijom vjenčanicom od one koju je nosila u kolovozu prošle godine kada je prvi put izrekla sudbonosno 'da' dok je mladoženja i za ovo vjenčanje izabrao elegantno crno odijelo.

Inače, u razgovoru za Story.hr nakon selidbe u Kanadu, Antonija nije skrivala koliko je uzbuđena i sretna zbog veze sa Srećkom, a već se tada dalo naslutiti kako njihova ljubavna priča tu neće stati. 'Ja sam svoje odluke donijela puno ranije, odnosno čim sam upoznala Srećka i njegovu obitelj. Znala sam da ću se u tome svemu dobro snaći, samo je bilo pitanje kako će me prihvatiti njegova obitelj i nisam se prevarila u svojoj procjeni. Srećku je ipak trebalo malo više vremena kako bi upoznao mene i moj karakter jer je u nekoliko prethodnih veza doživio razočaranja pa nije želio brzati. Ja pucam od samopouzdanja i svjesna sam svojih kvaliteta. Smatram da mu mogu pružiti sve ono što do sada nije našao. Kao što sam rekla, ja sam spremna prihvatiti njega i njegovu obitelj i iskreno cijenim svu njihovu dobrotu', rekla nam je tada sadašnja gospođa Ponjavić.