Otkako je krajem prošle godine Valentina Kordić podnijela zahtjev za rastavom braka od Vatroslava Tijana, uskoro bivši supružnici samo čekaju poziv na sud pa da i službeno prestanu biti muž i žena. Par se upoznao na snimanju reality emisije 'Ljubav je na selu'. Odmah su kliknuli, unatoč velikoj razlici u godinama, a druženje su nastavili i nakon što su se ugasile kamere.

Ipak, nedugo nakon vjenčanja 2019. u Ražancu, krenule su drame i seljenja po raznim dijelovima Hrvatske, a nesuglasice traju i dalje. Kako nam je ispričala Valentina, bijesna je na Vatroslava jer je učinio nešto, što uključuje njihovu djecu, bez da je nju pitao. Pojasnila nam je o čemu se radi. 

Vatroslav Tijan i Valentina Kordić Tijan
Dino Stanin/PIXSELL 

'U jednu kliniku je poslao uzorak djece kako bi se utvrdilo je li im on otac. Pa tko to radi?! I to bez mog znanja! Zvala sam tu kliniku i rekli su mi da nije s djecom dolazio u njihovu zgradu već je uzorak poslao. Da je s djecom došao, DNA test ne bi mogao napraviti jer im treba i moja suglasnost', govori Valentina. Ispričala je kako je vidjela rezultate, koji su anonimni i ne navode imena djece, a potvrđuju kako je Vatroslav njihov otac.

Valentina Kordić
Instagram 

'Usporedno analizom DNA profila uzoraka utvrđeno je postojanje zajedničkog alela na svim ispitivanim STR molekularnim biljezima. Na temelju navedenoga može se, s visokom vjerojatnošću, potvrditi da genetička obilježja osobe od koje potječe uzorak odgovaraju genetičkim obilježjima biološkog oca osobe od koje potječe uzorak', stoji u rezultatima nalaza. 

Valentina i Vatroslav
Instagram 

Nazvali smo i Vatroslava kako bismo čuli njegovu stranu priče, ali nije bio raspoložen za izjave, kao ni inače. 

'Nemam komentara, ne bih o tome pričao', kratko nam je poručio. Vatroslav dugo nije bio u kontaktu sa svojom obitelji, a onda im se prije nekoliko tjedana ispričao javno

Valentina Kordić
Facebook 

Valentina je trenutačno zaposlena u dućanu, odselili su od Vatroslava još na proljeće, a djeca roditelje viđaju redovito. Nekadašnja kandidatkinja showa ranije nam je pričala kako je dugo odgađala podnošenje zahtjeva za razvod, ali kad je shvatila da Vatroslav jednostavno nije zainteresiran za njihov odnos i već je dvije godine zove bivšom ženom, odlučila je sve okončati.

Valentina i Vatroslav selili su se nekoliko puta. Najprije iz Ražanca u Zadar, gdje su im smetala zvona crkve koja su bila vrlo blizu kuće. Unajmili su stan u Puli i ondje živjeli godinu dana, a zatim otišli u općinu Svetvinčenat u Istri.

Više fotografija ovog ubrzo bivšeg para pogledajte u galeriji:

Instagram, Facebook Valentina i Vatroslav Tijan