'Unazad tri godine u vrtlogu mog života izrekao sam i napisao neke ružne riječi koje nisam trebao. Nisam znao koliko će vam biti teške. Ovom prilikom vam se od srca ispričavam', napisao je Vatroslav Tijan (45), farmer koji se prijavio u show 'Ljubav je na selu' kako bi pronašao životnu suputnicu.

Vatroslav Tijan
Instagram 

Kod njega na farmu došla je Valentina Kordić (30) i par je odmah kliknuo. Vjenčali su se 2019. i dobili kćer i sina, a onda su se ovog proljeća javno prepucavali i razveli. Vatroslav je ranije svašta govorio protiv obitelji, posebice majke za koju je Valentina govorila kako ima nešto nje. Zato su se iz Ražanca preselili u Zadar. Sada se Vatroslav javno ispričao svojim najmilijima zbog svega što je rekao proteklih godina. 

Vatroslav Tijan i Valentina Kordić Tijan
Dino Stanin/PIXSELL 

'Draga moja obitelji, majko, oče, sestro i ostali. Osjećam potrebu i znam da mi je dužnost obratiti vam se preko društvenih mreža', pojasnio je Vatroslav svoju potrebu za ispričavanjem. Krajem prošle godine Valentina je podnijela papire za razvod braka, i s djecom se iselila iz kuće u Svetvinčenatu u Istri, gdje su živjeli.

Dugo je odgađala podnošenje zahtjeva za razvod, ali kad je shvatila da Vatroslav jednostavno nije zainteresiran za njihov odnos i već je dvije godine zove bivšom ženom, odlučila je sve okončati. 

Valentina i Vatroslav selili su se nekoliko puta. Najprije iz Ražanca u Zadar, gdje su im smetala zvona crkve koja su bila vrlo blizu kuće. Unajmili su stan u Puli i ondje živjeli godinu dana, a zatim otišli u općinu Svetvinčenat u Istri.

Više fotografija ovog očito bivšeg para pogledajte u galeriji:

Instagram, Facebook Valentina i Vatroslav Tijan