Vatroslav i Valentina Tijan, bivši kandidati emisije 'Ljubav je na selu' su dobili drugo dijete - sina kojemu su dali ime Vito, javlja 24 sata. Sretne vijesti stigle su danas nešto nakon 18 sati, kada je Valentina u pulskoj bolnici rodila dječaka. S obzirom na to da je tek rodila, kratko se javila spomenutom mediju kako bi potvrdila da je sve prošlo u najboljem redu.

Valentina im je rekla da je porođaj prošao super i da se dobro osjeća. S dolaskom sina, kako im je potvrdila, nestale su sve muke. Ima 3760 grama, a 28-godišnjakinja govori kako je osjećaj neopisiv i zbog još jednog podatka. 'Rodila sam baš na suprugov rođendan. Sad će moći slaviti zajedno. Jako smo sretni i ponosni. Mislili smo da možda ipak neće doći danas, ali on je baš sretan što je došao na isti dan kad je i on rođen', ispričala im je kratko. 

Obitelj koja je živjela nedaleko od Zadra, sada uživa u Puli. Uz dječaka Vitu, par ima i uskoro dvogodišnju kći Viktoriju, koju od milja zovu Viki. 'Čovjek snuje, Bog određuje. Naša princeza Viki u novoj godini, ako Bog da, dobiva pojačanje. Više neće biti sama, imat će nekoga za igru, svađu, razgovor i pravog prijatelja u životu! Nadam se da će se jako voljeti, slagati i biti jedno drugom uvijek potpora u životu', poručila je ponosna Valentina, kada je s Instagramom podijelila sretne vijesti o dolasku druge bebe.

Podsjećamo, par se upoznao u prethodnoj sezoni RTL-ova showa, a ljubav je planula odmah na snimanju. Po završetku emisije, 26-godišnjakinja se preselila 41-godišnjaku, a u kolovozu prošle godine objavili su kako očekuju svoje prvo dijete. Vijest o rođenju kćerkice podijelila je presretna mama na svom Instagram profilu.