Nakon što je ovih dana javnost šokirala vijest o smrti Davora Andročeca, natjecatelja RTL-ovih emisija 'Superpar' i 'Večera za 5 na selu', koji je poginuo u prometnoj nesreći u 52. godini, mnogi su se prisjetili tragične smrti natjecateljice showa 'Ljubav je na selu', Anje Boronjek.

Anja Boronjek
RTL 

Imala je 37 godina kada su nju i Tihomira Kmezića u veljači 2022. pronašli mrtve u obiteljskoj kući u Novoj Gradiški. Ugušio ih je ugljični monoksid iz peći na pelet.

Anja je u showu pokušavala pronaći ljubav, zbog Alojza Kanceljaka ostavila je tadašnjeg zaručnika, ali Alojz je na kraju nije odabrao. Njemu je za oko zapela Monika, ali Anja nije odustajala od Alojza već ga je uporno zvala i slala poruke. 

Anja Boronjek i Alojz Kanceljak
rtl/screenshot 

'Promijenio sam broj telefona da imam svoj mir, ona je krenula svojim putem, a mi svojim', priznao je Alojz, poznatiji kao Lojzek u specijalnom izdanju emisije 'Ljubav je na selu', koji je na ljubav s Anjom kasnije gledao kao na noćnu moru.

Anja Boronjek u showu 'Ljubav je na selu'
rtl/screenshot 

Anja se toliko bila zaljubila u 'zagorskog Putina' da je zbog njega ulazila u sukobe s drugim kandidatkinjama. Jednom prilikom ih je isprepadala mašući nožem tijekom rasprave, što su mnogi protumačili kao prijetnju. Zbog toga je dobila razne neumjesne epitete.

Alojz se kasnije skrasio s Monikom, s kojom ima djecu. 

Alojz Kanceljak i Monika
Story 

Anju mnogi pamte i po tragediji koja se dogodila 2020. godine u Slakovcima, nedaleko Vinkovaca kada je njezin tadašnji 56-godišnji dečko ubio njihovu gošću. Nožem je ubio Ž.J. (44) koja je došla posjetiti Anji i njega. Anja je pobjegla od njega i neko vrijeme živjela kao beskućnica. Dvije godine nakon što je svjedočila tom ubojstvu, i sama je tragično skončala. Dosad je preminulo više od10 domaćih reality zvijezda.

Više pogledajte u galeriji:

Press Preminule zvijezde realityja