U obiteljskoj kući u Novoj Gradiški pronađeni su mrtvi Tihomir Kmezić (40) i njegova prijateljica Anja Boronjek (38). Policija sumnja da ih je ugušio ugljični monoksid iz peći na pelet,izvijestila su 24sata. 

Anja je široj javnosti ostala poznata po nastupu u reality showu 'Ljubav je na selu' gdje je zbog farmera Alojza ostavila i tadašnjeg zaručnika, ali je on na kraju ipak nije odabrao.

Anja se toliko bila zaljubila u 'zagorskog Putina', Alojza Kanceljaka da je zbog njega ulazila u sukobe s drugim kandidatkinjama. Jednom prilikom ih je pošteno isprepadala mašući nožem tijekom rasprave, što su mnogi protumačili kao prijetnju.

Anja Boronjek pokušala je osvojiti Alojza Kanceljaka
RTL Screenshot 

Lojzek se Anje pribojavao pa joj je prvo povlađivao i tvrdio da joj uzvraća osjećaje, a onda je prvom prilikom izbacio s farme. Na kraju je pronašao ljubav nakon što su se kamere ugasile, oženio se i dobio djecu.

Nakon završetka showa, Anja i dalje nije odustajala, pa je Alojzu nastavila upućivati pozive. Nije joj se svidjela njegova nova ljubavna veza pa je čak pokušala stupiti u kontakt s parom.

'Slala nam je poruke i zvala nas. Promijenio sam broj telefona da imam svoj mir, ona je sada krenula svojim putem, a mi svojim', rekao je Alojz, poznatiji kao Lojzek u specijalnom izdanju emisije 'Ljubav je na selu', koji je na ljubav s Anjom tada gledao kao na noćnu moru.