PROMIJENILA PROFESIJU: Lucija Hranjec iz 'Zauvijek susjedi' nestala na vrhuncu slave, više ne glumi, ovime se sad bavi

Glumica se posvetila nekoj drugoj profesiji.

Screenshot/Nova TV

U ulozi Anđe mnogi je gledaju i danas u repreznim epizodama serije 'Zauvijek susjedi' koje se emitiraju na malim ekranima. Riječ je o glumici Luciji Hranjec, koja je početkom 2000-ih bila jedno od najpoznatijih lica na našoj sceni. Osim što je igrala spomenutu ulogu, pojavila se i u serijama 'Dobre namjere', 'Zakon ljubavi' te filmu 'Trajna posudba'.  

Story 

Ipak, nakon toga više je nismo vidjeli u novim ulogama. U trenucima najveće slave dolazila je na mnoge evente i modne revije na kojima su bili brojni poznati.

Udala se za Darija Šestu 2004., a iako su svi mislili kako je pronašla vječnu sreću s producentom, razveli su se 2009. godine- Nakon propalog braka, potpuno se povukla iz javnosti.

Story 

Zna se da je nakon Darija kliknula s producentom Draženom Seifertom, s kojim je 2013. dobila prvo dijete, sina kojem su dali ime Fabijan. Dvije godine kasnije obitelj je dobila još jednog člana, sinčića Pabla, piše Showbuzz.

Story 

Ima zaključan profil na Instagramu, na kojem je prati manje od 400 ljudi, što samo pokazuje kako želi držati svoju intimu za sebe, a na Facebooku je javno dopustila jednu fotografiju na kojoj se vide 'njezini dečki'. 

Inače, Lucija je studirala povijest i kroatologiju. Uz studij se usputno bavila manekenstvom i tako dobila priliku pokazati što zna kao Anđa u humoristič­noj seriji ‘Zavijek susjedi’. Toliko se zaljubila u glumačku profesiju da je čak pomišljala upisati Akademiju dramske umjetnosti. 

Facebook 

Danas radi kao profesorica povijesti u VII. gimnaziji u Zagrebu. Na web stranici na kojoj se može ocijeniti iskustvo s javnim službenicima Lucija ima ocjenu 5, ali i pohvalu.

'Izvrsna profesorica. Da je bar više takvih', piše.

Više o Luciji pogledajte u galeriji: