Ljeto je vrijeme kada svi hodamo u opuštenijim izdanjima, bez pretjeranog make upa i frizure. Iako poznate Hrvatice najčešće imamo priliku vidjeti u njihovim radnim izdanjima, sređene i tip top našminkane, neke od njih ljeti se daju vidjeti i prirodne. Kako domaće popularne ljepotice izgledaju bez šminke pogledajte u nastavku.

Sonja Kovač

Sonja Kovač
Instagram 

Jedna od naših najpoznatijih influencerica u gotovo svakoj prilici pomno je dotjerana, pa je tako prava rijetkost vidjeti je u nekom drugačijem izdanju. Ipak, Sonja je objavila fotografiju s ljetovanja na kojoj je vidimo bez trunke šminke. 'Nemam make up, samo SPF i bikini! Drugo ljetovanje može početi', napisala je u opisu fotografije.

Lana Jurčević

Lana Jurčević bez šminke
Instagram 

Lana je velika zagovornica pokazivanja nesavršenosti pa ne iznenađuje da nema problema s tim da pokaže lice bez šminke, a kako se dobro vidi na takvim fotografijama, na njenom licu nesavršenosti nema, a čini se da su je i godine zaobišle jer se od početka karijere do danas promijenila jako malo.

Antonija Blaće

Antonija Blaće otkrila da se ne osjeća dobro
Instagram 

Uvijek nasmijana Antonija ne voli pretjerivati sa šminkom i rijetko je se može vidjeti s teškim make upom. Međutim nije često ni da je vidimo potpuno bez šminke pa je jasno da je fotografija koju je objavila u takvom izdanju na Instagramu privukla puno pozornosti. 'Ja nenašminkana', jednostavno je poručila uz fotografiju na kojoj nema ni trunčice šminke i pokazala da odlično izgleda i u prirodnom izdanju.

Katarina Baban

Katarina Baban bez šminke
Instagram 

Domaća glumica lice bez šminke pokazala je objavivši fotografiju s ljetovanja u kolovozu prošle godine. Zadivila je svoje pratitelje ne samo licem bez ijedne mane već i savršenom linijom, a očekivano, komplimenti ispod objave su se samo nizali.

Barbara Kolar

Barbara Kolar pokazala novu frizuru
Instagram 

Dok je na malim ekranima gledamo u punoj opremi, čini se da se Barbara Kolar u slobodno vrijeme voli opustiti pa često dijeli fotografije na kojima nema ni trunke šminke.

Severina Vučković

Najpoznatija domaća pjevačica ove godine proslavila je 51. rođendan, no ne boji se pokazati lice bez makeupa.

 Jelena Rozga

Još jedna Splićanka dovoljno je sigurna u svojoj koži da na društvenim mrežama objavljuje selfieje bez šminke. O Jeleninom besprijekornom tenu ispisani su nebrojeni hvalospjevi, svi žele znati njenu tajnu, a ni ona ne krije da je itekako zadovoljna u svojoj koži.

Nives Celzijus

Šminka nije potrebna ni Nives da zablista. Na Instagramu je objavila fotografiju uz zanimljiv opis.

'Kaže mi frendica kako su u njenoj redakciji radili istraživanje i da publika više voli nerealne fotke! Ideal ljepote su faceappane face, a sirove fotke i prirodna ljepota su totalno out. Čak ni uklanjanje prištića, borica i sl. nepravilnosti na koži više nisu dovoljan angažman ako želite zadovoljiti ukus mase. Samo #faceapp na najjače! Recite mi da to nije istina
Koju fotku bi vi najradije gledali na feedu?
1. sirova fotka
2. s obrađenom kožom kako bi se uklonile kapilarice, borice, madeži i dlačice.
3. blaži faceapp, točnije malo nalikuje na Nives.
4 . faceapp i Nives u tragovima', pitala je svoje fanove.