Influencerica Sonja Kovač ima novu frizuru. Drastično je skratila svoju plavu kosu, a na Instagramu je objavila fotografije novog imidža.

Kako vam se sviđa frizurica i kome već fali moja duga kosa? Meni ne!’, stavila je u opis objave.

Fanovi su je pohvalili.

Predivna’, ‘Wow, predobro’, ‘Iskreno, puno ljepše ti stoji ova frizura nego duga kosa’, ‘Ovo ti je top’, redali su se komentari.

Prije toga je objavila fotografiju na kojoj leži na krevetu kameri okrenuta leđima u pripijenim tajicama i topu na prepoznatljive kockice.

Sretno Vatreni! Ponovilo se!’, poručila je uz fotku.

Sonja i njezin partner Goran Mandić zaručili su se u ožujku ove godine, a početkom prošle godine kupili su luksuzan stan u podsljemenskoj zoni. Influencerica je jednom prilikom na YouTubu objavila video u kojem je odgovarala na pitanja fanova koje je, među ostalim, zanimalo kako si je mogla priuštiti stan.

Ljudi dragi, na kredit, naravno, kao i svaki prosječni Hrvat. Ili osoba na ovom svijetu. Nema druge, jednostavno, tako je najlakše’, rekla je tada.

Sonja Kovač i Goran Mandić zaručili su se u ožujku ove godine
Instagram 

Također su je pitali kolika je razlika u kvadraturi između novog i starog stana te kakve su prednosti novog.

Najveća je razlika u tome što je vlastiti. Tamo sam imala oko 60 kvadrata, a ovdje je skoro sto kvadrata unutarnjeg prostora plus dvije terase, plus vrt, ima dva WC-a, što je super, ima tri sobe, tamo je bila samo jedna. Još jedna velika razlika je u tome što napokon mogu urediti stan po svojoj volji, onako kako ja želim i kako ga ja vidim, što je neprocjenjivo’, objasnila je.