Kako je Story danas doznao iz povjerljivih izvora, 41-godišnja Janica Kostelić očekuje drugo dijete.

Naime, trenutno je na ljetovanju sa sinom Oskarom i partnerom, a vrijeme provode na otocima Braču i Visu, uživajući u svim blagodatima ljeta.

Janica je u drugom tromjesečju trudnoće i sve protječe u redu. Nikada nije krila da su joj djeca velika želja, pogotovo kada je dobila prvog nećaka uz kojeg je posebno vezana.

Janica Kostelić čeka drugo dijete
Story arhiva 

'Nadam se da ću i ja jednog dana biti dobra mama. Kada bih bila samo pola onoga što je meni bila moja majka, bila bih presretna. Majka je najvažnija u cijeloj priči svakog djeteta', rekla je prije 10 godina.

Velika želja ostvarila joj je početkom 2019. godine kada je na svijet donijela sinčića Oskara. Nakon toga povukla se iz javnosti i napustila mjesto državne tajnice Središnjeg državnog ureda za sport kako bi se potpuno posvetila svom preslatkom plavokosom dječaku koji se, vjerujemo, neizmjerno veseli bratu ili sestri.

Maleni Oskar sad ima četiri godine, a usprkos slavnoj majci, odrasta daleko od očiju javnosti koja ga je imala priliku vidjeti samo jednom.

Oskara su fotografi 'uhvatili' u majčinom krilu u kolovozu 2021. godine na Sinjskoj alki gdje je Janica sjedila u publici u društvu brata Ivice i njegove obitelji. Janica o sinčiću ne govori gotovo nikad, a i ljubavni život je uvijek radije držala podalje od medija i radoznalih očiju pa se o njemu ne zna puno. Nikada javno nije otkrila tko je Oskarov otac, iako se oko toga puno nagađalo.

Janica Kostelić i sin Oskar u rijetkom pojavljivanju u javnosti
Ivo Čagalj/PIXSELL 

Ipak, jedan dio njezinog privatnog života koji je poznat javnosti je povezan s omiljenim domaćim parom. Naime, upravo je bivša skijašica bila vjenčana kuma Hrvoju Brlečiću, suprugu voditeljice Antonije Blaće.

Njih su dvoje dugogodišnji najbolji prijatelji te je bilo logično da 2015. godine upravo njoj pripadne posebna uloga. Tada je nosila prekrasnu crvenu, čipkastu haljinu golih leđa koja je domaću javnost ostavila bez riječi jer smo umirovljenu skijašicu rijetko mogli vidjeti u takvim modni izdanjima. 

Janica Kostelić vjenčana je kuma Hrvoju Brlečiću
Josip Regović 

Janica Kostelić vjenčana je kuma Hrvoju Brlečiću
Robert Anić/PIXSELL 

'Bilo je jako emotivno i drago mi je da sam svjedok svemu tome. Antonijina vjenčanica je lijepa i baš mi uz nju odgovara', rekla je Janic tada.