Naša proslavljena sportašica Janica Kostelić očekuje drugo dijete, saznao je ekskluzivno Story iz povjerljivih izvora. Janica se o trudnoći, kao i prvi put, nije javno oglašavala, a trenutno je na ljetovanju sa sinčićem Oskarom i partnerom na otocima Braču i Visu.

Trudnoća, doznajemo, protječe u redu, a bivša skijašica jetrenutno u drugom tromjesečju trudnoće. Nikad nije skrivala da joj je velika želja ostvariti se u majčinskoj ulozi, pogotovo nakon što je dobila prvog nećaka uz kojeg je posebno vezana.

Janica Kostelić ekskluzivno je govorila o svojoj trudnoći
Story arhiva 

'Nadam se da ću i ja jednog dana biti dobra mama. Kada bih bila samo pola onoga što je meni bila moja majka, bila bih presretna. Majka je najvažnija u cijeloj priči svakog djeteta', rekla je prije 10 godina.

Velika želja ostvarila joj je početkom 2019., kada je na svijet donijela sinčića Oskara. Nakon toga povukla se iz javnosti i napustila mjesto državne tajnice Središnjeg državnog ureda za sport kako bi se potpuno posvetila svom preslatkom plavokosom dječaku.

Maleni Oskar sad ima četiri godine, a usprkos slavnoj majci, odrasta daleko od očiju javnosti koja ga je imala priliku vidjeti samo jednom.

Oskara su fotografi ‘uhvatili’ u majčinom krilu u kolovozu 2021. godine na Sinjskoj alki gdje je Janica sjedila u publici u društvu brata Ivice i njegove obitelji.

Janica Kostelić i sin Oskar
Ivo Čagalj/PIXSELL 

Janica o sinčiću ne govori gotovo nikad, a i ljubavni život je uvijek radije držala podalje od medija i radoznalih očiju pa se o njemu ne zna puno. Nikada javno nije otkila tko je Oskarov otac, iako se oko toga puno nagađalo.

Podsjećamo, vijest o Janičinoj prvoj trudnoći je također Story ekskluzivno objavio u listopadu 2018.

'Iako je s trudnoćom sve u najboljem redu, ipak ću morati raditi malo lakšim tempom. Naravno, ostajem na svojoj funkciji državne tajnice, a poslove ću i dalje obavljati onoliko koliko mi to nove okolnosti budu dopuštale. No sigurna sam da ću uspjeti uskladiti privatne i poslovne obveze. Jako se veselim što će nam u obitelj Kostelić doći još jedan dečko, pa će nećaci imati novog partnera za igru', kratko nam je tada rekla Janica.

Više fotografija obitelji Kostelić pogledajte u galeriji: 

Story arhiva Ante Kostelić i Marica Kostelić roditelji su Ivice Kostelića i Janice Kostelić