Story Summer Party i ove je godine privukao veliki broj poznatih faca. Nije ni čudo budući da je goste u Hotelu Brown Beach House & Spa u Trogiru dočekao s najljepšim bazenom na Jadranu, čarobnim golden hourom i opuštenom morskom atmosferom začinjenom nastupima glazbenika Jure Brkljače i Alena Đurasa.

Nakon nastupa smo nakratko uspjeli uhvatiti Juru Brkljaču i priupitati ga kako mu se svidio ovaj zadatak, ali što ima novo kod njega.

Dino Petrić, Jure Brkljača i Alen Đuras.jpg
Robert Gašpert 

'Ne bih rekao da je to bio veliki zadatak. Meni je to prirodno, u krvi mi je. Tako da ja volim svirati, volim kad ljudi uživaju u glazbi jer i ja uživam u glazbi. Čast mi je biti večeras ovdje, atmosfera je stvarno dobra. I ono što je najvažnije, lijepi je ambijent uz more', rekao je Jure za Story.hr.

Ljeto će, kaže, provesti radno, no uspijeva pronaći i trenutke opuštanja i zabave.

'Ima dosta gaža, ljeto je sad najaktivnije. Inače, živim zimi u Zagrebu, a ljeti u Zadru, to je jedan balans. U slobodno vrijeme dosta uživam, kupam se, ja bih to nazvao reset. Ima i ritma, ima i odmora', kaže Jure. 

Otkrio nam je i da nakon singla 'Isti ka i ti' priprema novi album.

'Trenutno je aktualan moj singl s Dinom Petrićem, ‘Isti ka i ti’. Imamo jako dobru reakciju publike, spot je vani, jako smo puno uložili truda u njega, zadovoljni smo. Drago mi je da se pjesma sviđa ljudima. Pripremam i novi album, to mi je sad prioritet, pripremam hrpu novih pjesama, različitih stilova jer želim malo iznenaditi publiku koja me prati već duže vrijeme', ispričao nam je.

Nismo odoljeli ni da ga upitamo kakva su mu iskustva s obožavateljicama.

Jure Brkljača
Robert Gašpert 

'Mogu reći da sam svašta doživio, neke stvari ne smijem ni reći. Bilo je da su me dočekivali u raznim gradovima. Znaju gdje živim u Zadru pa mi prolaze ispred kuće. Drago mi je da me prati i ženska i muška publika, to mi nekako daje i motivaciju za sve što radim', otkrio je. 

A ima li što novo na ljubavnom planu?

'To me stalno pitaju, ja uvijek kažem isto- to je pod upitnikom. Ne volim puno pričati o privatnom životu. Kad bude vrijeme za to onda ćete i vi znati, ali smatram da još nije vrijeme za to. Izlazim puno s prijateljima, treniram, bavim se sportom tako da mogu reći da dobro kombiniram sportski i noćni život, što nije nimalo lako', zaključio je.

Ipak, otkrio nam je što mu je bitno kod ljepše polovice. 

'Bitno mi je da je plava, smeđa ili crna', našalio se. 'Mislim da je najvažnije da ima neku karizmu, naravno i ljepota je bitna. Volim da je normalna, da je dobra i to je to. Nisam ja jako zahtjevan, ali mora imati ono nešto to je najvažnije'. 

Više fotografija sa Story Summer Partyja pogledajte u galeriji: 

Robert Gašpert Story Summer Party 2023. godine

Robert Gašpert Story Summer Party 2023. godine