Jedna od najomiljenijih domaćih voditeljica, Barbara Kolar, na svom Instagram profilu često objavljuje situacije iz privatnog života.

Za razliku od mnogih, ona nema problem s pokazivanjem prirodnog izdanja bez šminke i glamura, što je učinila i ovoga puta. 

'Nema do grive', napisala je Barbara te ujedno pokazala i novu frizuru - kovrčavu kosu.

Barbara Kolar pokazala novu frizuru
Instagram 

Inače, nedavno je voditeljica za Story.hr govorila o fizičkom izgledu, budući da u posljednje vrijeme dobiva samo komplimente javnosti.

'To su tako neke stvari koje su popratna pojava nečega. Duboko sam uvjerena da je puno bitnije biti sretan nego mršav. Ja sam najzadovoljnija svojom figurom bila kada sam bila najnesretnija. Volim ove 'kosti za juhu modele', a 'kosti za juhu' sam samo kad sam dovoljno pod stresom da ne jedem ništa, a to opet s druge strane nije dobro', rekla nam je tom prilikom. 

Barbara Kolar na Story Hall of Fameu
Story 

'Ja stvarno nisam sportski tip. Volim hodati i plivati, ali uglavnom ljeti. Čovjek se s godinama treba više posvetiti vježbanju. Pogotovo opterećenju za kosti pa sam se i ja upustila u to. Iako sam nesportski tip, trener mi kaže da sam jako posvećena. No, to je stvar moje naravi. Kad se u nešto upustim, u tome sam do kraja', otkrila je za Story.hr Barbara jednom prilikom. 

'Jesam tip koji lako nabija mišiće i da sam se htjela baviti bodybuildingom - to bi bilo kao stvoreno za mene. Nažalost, ja volim suhonjav i izgladnjeo izgled. Malo definiranih mišića i to je to'.

Inače, iz veljače datira Barbarina posljednja objava na Instagramu, a tada je također pozirala bez šminke. 

'Shvatila sam da nisam objavila post od Nove godine, a obožavam ovaj šešir i maramu, ni kaput mi nije mrzak... Evo, neka bude zabilježeno. Makar i bez šminke', napisala je. 

Više fotografija omiljene voditeljice, pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram Barbara Kolar jedna je od najpoznatijih radijskih i televizijskih voditeljica