U NEOBIČNOJ SITUACIJI: Matija Vuica objavila dosad neviđenu fotografiju s Juricom i otkrila kako su provodili vrijeme

Zajedno su proveli više od četiri desetljeća, a Juričin posljednji ispraćaj održao se u njegovom rodnom Metkoviću. Matija je tijekom obreda plakala dok je u naručju stezala njegovu fotografiju.

Foto: Zvonimir Barišin/PIXSELL

Iza Matije Vuice najteža je Nova godina u životu. Pred sam kraj kraj 2023. godine ostala je bez životnog partnera Jurice Popovića, koji je iznenada preminuo. Zajedno su proveli više od četiri desetljeća, a Juričin posljednji ispraćaj održao se u njegovom rodnom Metkoviću. Matija je tijekom obreda plakala dok je u naručju stezala njegovu fotografiju.

Nakon nekoliko dana objavila je Juričinu fotografiju iz mladosti, a jučer je objavila njihovu zajedničku.

Instagram 

Na njoj sjede na pijesku premazani blatom te razmjenjuju poljubac. Fotografiju je Matija popratila Juričinom pjesmom 'Pjesmo, ljubavi moja'.

Podsjetimo, ljubavna priča Matije i Jurice započela je prije više od četiri desetljeća u rodnom im Metkoviću kada su svoju glazbeno-modnu karijeru započeli u Trotakt bendu, a kasnije su suradnju nastavili u grupi Gracija. Matija je jednom prilikom  intervjuu za Story.hr iznijela dosad nepoznate detalje o ljubavnoj priči s partnerom.

Instagram 

'Upoznali smo se u Metkoviću, na šetalištu kraj Neretve gdje smo svi izlazili u to vrijeme. Bili smo srednjoškolci. Jurica je bio jedan od rijetkih koji je srednju školu pohađao van Metkovića, obrazovao se u Splitu. Zato se nekako izdvajao i izgledao drugačije. Nabavljao je garderobu u Trstu koji je bio popularna, pa i jedina destinacija za nove odjevne komade. Ja sam se dokopala Trsta tek kad sam stigla u Zagreb', otkrila je proslavljena modna dizajnerica pa nastavila:

'Bio je DJ i već je počeo stvarati svoju glazbu, a ja sam bila štreberica koja je učila za petice, mislila sam tada da je to bitno. Ista smo generacija, ali on je bio novi lik i poprilično nedostupan. Zato mi je i bio napet pa sam se potrudila da me primijeti što mi je nakon nekog vremena i uspjelo. I tako... od Platonske ljubavi do danas, trajemo u komadu. To je bio odabir za cijeli život, obostrano.'