Vanja Modrić imala je veliku želju: Aco Pejović bliski je prijatelj Luke Modrića, njihove žene se često natječu u ovome

Srpski pjevač kaže kako je Luka njegov veliki brat.

Instagram

Aco Pejović (51) na Valentinovo je imao koncert u zagrebačkoj Areni, a s obzirom na to da su Luka Modrić i njegova obitelj u Španjolskoj, Vanja Modrić nazvala je Acinu suprugu Biljanu i 'dala joj zadatak'. 

Story Press 

'Bilje, želim večeras uživo cijeli koncert', rekla je Vanja. Inače, Aco je omiljeni pjevač Luke Modrića, a srpski pjevač sad je otkrio u kakvom je odnosu s Lukom i obitelji Modrić. 

'Luka je veliki brat, veliki prijatelj i veliki drug i netko s kim se obiteljski družim. Kad smo se upoznali, rekao mi je da sluša pjesme, i njegova supruga Vanja. Tako je krenulo, tako je i dan-danas. Vanja je prošli put bila na koncertu. Zvala je večeras moju suprugu jer su u Madridu i nisu mogli doći', priča Aco za InMagazin. 

Instagram 

Modrićeva najdraža pjesma je 'Sve ti dugujem', a Pejović kaže kako druženja s Lukom uvijek završe pjesmom.

'Luka je kupio jedan specijalni uređaj koji oni koriste i onda prvi put kad sam došao, rekao sam: 'Nemoj ove mikrofone'. Onda Vanja je pošla, kupili su stvarno neke ozbiljne i onda je sve to druga priča i sad se tu održavaju natjecanja. Ja samo slušam, oni su ti koji se natječu, uglavnom djevojke, dok se muški opuste malo', priča Aco.

Instagram 

Pjevač je od djetinjstva redovito igrao mali nogomet, a sad to ne čini već nekih 5-6 godina. Ipak, tjelovježba se ne propušta pa ujutro brzo hoda pet kilometara. 

Više fotografija Luke i obitelji pogledajte u galeriji:

Instagram Proslave rođendana djece Luke Modrića