Vjenčanje hrvatskog reprezentativca Dominika Livakovića i njegove izabranice Helene Matić održalo se u lipnju 2022. u luksuznom hotelskom resortu Falkensteiner u Petrčanima.

Među gostima bili su njegovi suigrači iz reprezentacije, a Luka Modrić na svom je Instagram storyju objavio svoju fotografiju s cigarom u ruci, zajedno sa suigračima iz reprezentacije - Šimom Vrsaljkom, Domagojem Vidom i Danijelom Subašićem.

Mladence i njihove goste zabavljali su Petar Grašo i Saša Matić, a mladenci su za prvi ples odabrali pjesmu Petra Graše Jel' ti reka 'ko.

'Bagudine reunited', napisao je Modrić uz fotku sa suigračima.

Bagudina je inače u zadarskom kraju naziv za insekte, štetočine i gamad.

6906db3988468635f7d0.jpeg
Instagram 

Helena i Dominik ovog su vikenda postali roditelji. Ona je u zagrebačkoj Petrovoj bolnici rodila njihovo prvo dijete - sina, a mama i beba se osjećaju dobro. Sretnu vijest o dolasku sina sretni roditelji uspjeli su sakriti od javnosti pa tako gotovo nitko nije niti znao da je lijepa magistrica industrijskog dizajna trudna.

Helenu je porodila ginekologinja Velena Radošević, koja je bila zadužena i za porode Maje Šuput, Ane Maslać Plenković i Izabel Kovačić.

Robert Gašpert, Instagram Dominik Livaković i Helena Matić

Helena i Dominik svoju su ljubavnu priču započeli 2017. godine.

'Upoznao nas je prijatelj. Iako se sve dogodilo spontano, mogli bismo reći da je prvi korak napravio Dominik. Prvi dojam bio je odličan i brzo smo kliknuli, ali na početku smo bili samo prijatelji pa ne bismo mogli reći da je to bila ljubav na prvi pogled. Jako smo samozatajni. Oboje smo po prirodi povučeni i imamo uzak krug ljudi s kojima se družimo. Puno vremena provodimo sa psom Cruzom s kojim volimo ići u šetnje prirodom. Kada imamo više slobodnih dana, volimo otići u Zadar, ali i na druga kraća putovanja', rekla nam je u ranijem intervjuu Zagrepčanka.