Bivši dinamovac i hrvatski reprezentativac Dominik Livaković prošle je godine prešao u redove turskog kluba Fenerbahçea. Iako su zagrebačku adresu zamijenili istanbulskom, njegova supruga Helena jučer ujutro je rodila sina u glavnom gradu Hrvatske.
Trudnoću su nogometaš i magistrica industrijskog dizajna uspjeli skriti od javnosti do samog kraja, a jučer je otkriveno da je u Petrovoj bolnici stigao sinčić.

Za nekoliko dana maleni će stići u njihov dom, a iako su mu roditelji prilično samozatajni, u nekoliko navrata Helena je pokazala kako izgleda njihov životni prostor.

Prošle godine za Božić pozirali su u dnevnoj sobi, a Helena je otkrila i da su obožavatelji filma 'Sam u kući'.

Instagram Dom Helene i Dominika Livakovića

Par je započeo svoju ljubavnu priču 2017. godine, a vjenčali su se prošlog ljeta u njegovom rodnom Zadru nakon višegodišnje veze. Mladence i njihove goste zabavljali su Saša Matić i Petar Grašo, a iako je par poznat po tome da se ne voli eksponirati, njihovo je vjenčanje privuklo puno pozornosti. Na popisu uzvanika našla su se najpoznatija lica naše nogometne scene kao Luka Modrić, Šime Vrsaljko, Domagoj Vida i Danijel Subašić.