Baby Lasagna je na Dori završio samo zato što je Zsa Zsa odustala: Evo što je ona večeras radila dok je on pobjeđivao

Gledala je Doru, očito.

Robert Gašpert

Trećeg dana ove godine sve je iznenadila vijest da je pjevačica Zsa Zsa, jedna od polufinalistica koja je trebala nastupiti na ovogodišnjoj Dori 2024. s pjesmom 'Probudi usne moje', odustala od natjecanja.

Novo iznenađenje bilo je da će po pravilima, priliku da nastupi na Dori umjesto nje dobiti dotad potpuno nepoznati izvođač Baby Lasagna s pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim'.

Zsa Zsa je otkrila da je večeras gledala Doru, dok je Baby Lasagna odnio pobjedu.

Instagram 

Zsa Zsa je nakon toga u podužoj Instagram objavi objasnila da je odustala zbog toga što joj je 'neizvedivo organizacijski i umjetnički dati svoj maksimum'. Potom je objavila još nekoliko statusa vezanih uz cijelu priču oko Dore.

'Što mislim o svima koji izmišljaju zločeste priče o mom odustajanju. Jednom kada čujete pjesmu bit će vam jasno da straha u ovoj priči o odustajanju nema. Ja znam svoju vrijednost i ista mi ne može biti oduzeta, kud god idem ili ne idem. Zato je važno da u životu sve radite korak po korak i tako izgradite sigurnu kuću (sebe, svoj um). Nemojte preskočiti čvrste temelje. Takvima su oluje samo prolazno vrijeme', napisala je pjevačica uz video u kojem pjeva pjesmu 'Neka ljudi govore' od Vesne Pisarović.

Goran Čižmešija 

'Srce mi ubrzano radi, žao mi je što ne idem na Doru, ali preživjet ćemo i to', dodala je pjevačica i otkrila da preslušava pjesme s natjecanja.

Posebno joj se svidio upravo Baby Lasagna s pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim', koji ju je zamijenio.

Inače, Zsa Zsi, pravog imena Jelena Žnidarić, ovo je trebao biti prvi nastup na Dori.

Goran Čižmešija, Zvonimir Ferina Zsa Zsa