Pjevačica Zsa-Zsa podijelila je sa svojim Instagram pratiteljima uzbudljive vijesti. Naime, njezin kozmetički brend Marrubi slavi svoj 2. rođendan od osnutka.

'Obitelj je najvažnija. 2 godine podrške sa svih strana... I s njihove, ali i s vaše! Volim vas ljudi! I svi ostali koji ste dio ovog, a niste se danas našli na istom mjestu ko mi.. Znate tko ste. Hvala vam!! Idemo dalje', napisala je pjevačica ispod objave.

Inače, Zsa Zsa je 2020. godine u intervjuu za Story.hr ispričala da nije imala samopouzdanja zbog problema s aknama i da je odgođala glazbenu karijeru zbog toga.

Pjevačica je zatim na društvenim mrežama pokazala koliko se izgled njezinog lica promijenio u samo godinu dana i objasnila kako je sve počelo.

'Nekad davno u pubertetu. Sada imam 26 godina i još na internetu dobivam savjete 'proći će to kad odrasteš i hormoni se smire, i ja sam u tvojim godinama'. Da bar, hvala na komplimentu, ali više nisam srednjoškolka. U tim smo godinama gotovo svi na udaru prištića. Sretnici su oni koji su ih izbjegli. Mene je već tada dobro streslo i tako šest godina u komadu… Kremice, dermatolozi, tretmani, psihički teret, teret za samopouzdanje, ali baš u vrijeme kada sam počela graditi karijeru, uspjela sam prigušiti problem, sve dosad. Sada sam opet srednjoškolka. Smiješno je što sam uvijek čekala da mi se smiri lice i da budem lijepa kako bih započela karijeru jer to se, osim glasa, traži od pjevačice - da bude lijepa. Možda je na sceni baš potrebna jedna prištava pjevačica, da sve ostale prestanu čekati da budu lijepe te da jednostavno pjevaju i pričaju priču svojom energijom, a ne izgledom', rekla je Zsa Zsa koja je jedna od poznatih Hrvatica, koja promovira svjetski pokret body positivity.

Podsjetimo, Zsa Zsa je trebala nastupiti na ovogodišnjoj Dori 2024. s pjesmom 'Probudi usne moje', no kasnije je odustala od natjecanja. Umjesto nje, uskočio je Baby Lasagna s pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim'.

'Dragi moji svi, vjerojatno ste već načuli o mom sudjelovanju na Dori 2024. ! Ali život se posložio tako da prije nego sam uopće uspjela progovoriti o tim uzbudljivim vijestima, čemu sam se jako veselila jer je sama prijava i sudjelovanje novost za cijelu moju zajednicu koja me sluša, a i mene samu (bas zato jer svi znate i da sam dugo odbijala otići na takva natjecanja), karte su se neočekivano posložile malo drugačije i nažalost moj prvi javni govor o Dori 2024. je drugačije prirode - o odustajanju.

Iskreno mi je žao jer je cijeli moj tim ulagao puno truda u ovaj projekt, ali zbog povećih prepreka i situacija osobne prirode, koje ne bih voljela iznositi javno, u kombinaciji sa službenim rokovima, jednostavno nam je neizvedivo organizacijski i umjetnički dati svoj maksimum kakav smatram da Dora zaslužuje od svakog izvođača koji je prijavljen. Radije bih da netko drugi dobije tu priliku i iskoristi je kvalitetno. 

zsa zsa podijelila mišljenje o ratu u ukrajini
Robert Gašpert 

Smatramo da je prijavljena pjesma predivna. Toliko predivna da je čuvamo već 7/8 godina za neki trenutak na Dori i sigurna sam da je imala velike šanse biti prepoznata od strane publike. Jako zanimljivo je i to da mi je ta pjesma ujedno i prva snimljena pjesma sa A.Pecotićem, iz doba kad još nitko nije znao za 'Zsa Zsu', čak i prije Sve u meni se budi... no očito ipak još nije došlo njeno vrijeme i šteta je što je neću uskoro moći predstaviti na Dori no nekad se zvijezde ne poslože onako kako smo mi planirali...

Hvala svima na razumijevanju, vama koji slušate i koji ste navijali za mene, novinarima te samoj organizaciji HRT-a. I najiskrenije sretno svim izvođačima! Lista prijavljenih je zanimljiva i obećavajuća, organizacija je na nivou te vjerujem da ce ovogodišnja Dora imati veliku pažnju gledatelja, a i ja ću također navijati iz publike :) P.S. Dobro sam, ne morate brinuti. Ali ovaj usisavač i kućni bicikl u pozadini slika mi očito žele nešto poručiti. Vrijeme je za čišćenje i očvršćivanje! Onda će doći lijepe stvari!'

Inače, ovo je trebao biti njezin prvi nastup na Dori.

Više o fotografija simpatične pjevačice, pogledajte u galeriji: 

Instagram Zsa Zsa pokazala koliko se promijenila u godinu dana.