Glazbene zvijezde Zsa Zsa, Neda Parmać i Dino Petrić zapjevale su na Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb i pjesmom podržale donatorsku akciju za udrugu liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama – Veliko srce malom srcu. Uz pjesmu i brojne izlagače Sajam vjenčanja proslavio okrugli 25. rođendan.

Sajam vjenčanja Zagreb koji se ovog vikenda održava u Areni Zagreb glazbenim su nastupom uveličali Zsa Zsa, Neda Parmać i Trio Parmachy te Dino Petrić i razveselili mnogobrojne posjetitelje, a ponajviše članove udruge Veliko srce malom srcu.

Zvijezde zapjevale na Sajmu vjenčanja
Robert Gašpert 

'Meni je Sajam vjenčanja već postao tradicija. Nosila sam prije nekoliko godina čak i reviju, zbog čega mi je posebno drago ponovo biti dio ove manifestacije. Ovdje stvarno vlada neka romantična atmosfera, a ja najviše volim romantiku, tako da je ovo moje mjesto', rekla je mlada pjevačica Zsa Zsa.

Zvijezde zapjevale na Sajmu vjenčanja
Robert Gašpert 

'Drago mi je da sam i ove godine dio Sajma vjenčanja, pogotovo kada je riječ o jednom ovakvom humanitarnom projektu. Naravno, bilo bi mi drago da svi mladenci prepoznaju moj bend i mene kao najidealniju opciju za svoje vjenčanje', poručila je Neda Parmać, koja je na sajmu nastupala sa svojim bendom 'Trio Parmachi'.

Zvijezde zapjevale na Sajmu vjenčanja
Robert Gašpert 

U Hrvatskoj trenutno ima preko 10.000 djece sa srčanim bolestima, a svake se godine rađa još najmanje 500 te je svijest javnosti o položaju i problemima s kojima se susreću djeca s prirođenim srčanim bolestima i njihovi roditelji još uvijek iznimno niska.

'Sretni smo što šestu godinu Sajam vjenčanja pomaže našoj udruzi, a sva sredstva i novac koji će se prikupiti namijenjeni su radu udruge, primjerice kupovini potrebne medicinske opreme, izvođenju ciljanih edukacija i održavanju stambenog prostora u kojemu borave roditelji djece koja su na liječenju u Zagrebu, a nisu iz Zagreba', poručio je dr. med. Željko Đurić, kardiokirurg iz udruge Veliko srce malom srcu.

Sajam vjencanja 2024 - web_RG (36).JPG
Robert Gašpert 

Sajma vjenčanja danas ima preko 200 izlagača iz svijeta vjenčanja – dizajnerima, salonima vjenčane mode, zlatarima, cvjećarima i slastičarima, catering kućama, fotografima, dekoraterima, oganizatorima vjenčanja te ostalim predstavnicima iz vjenčane industrije poziva sve mladence u Arenu Zagreb! Jer upravo ovdje očekuje ih sve potrebno za dan iz snova, a uz to i pregršt pogodnosti za uštedu prilikom organiziranja vjenčanja.

U galeriji pogledajte djelić atmosfere sa Sajma vjenčanja u Zagrebu:

Robert Gašpert Sajam vjenčanja u Zagrebu.

NEDJELJA, 4. VELJAČE
10 – 19h
10:00 Otvaranje sajma
12.00 Kakvog je okusa vjenčana torta - degustacija slastica
14.00 Cvjetni trendovi
15.00 Trendovi u zaručničkom i vjenčanom prstenju
16.00 Vjenčana haljina & savršen izgled na dan vjenčanja
17.00 Plesna radionica
19.00 Zatvaranje sajma

Zvijezde zapjevale na Sajmu vjenčanja
Story