Nagrađivana glumica, Petra Dugandžić, razvela se od supruga Šaše Vrankovića nakon gotovo 12 godina braka.

'Saša i ja jednostavno smo osjetili da nas životni putevi vode u različitim smjerovima. Nema tu presudnog događaja, traume i nije se dogodilo naglo. Ostali smo u prijateljskom odnosu i uvijek ćemo biti tu jedan za drugoga', rekla nam je dramska umjetnica koja je bivšeg supruga upoznala 2011. godine.

Ljubavna priča Petre Dugandžić i Saše Vrankovića
Story 

Sudbonosan je bio njihov susret na tulumu za Noć vještica, a u potpunosti ju je osvojio kada se na njezinim vratima pojavio s mandarinama i gomilom filmova nakon što je zbog upale pluća morala otkazati prvi spoj. Nekoliko mjeseci poslije Saša je zaprosio Petru, a u svibnju 2012. napravili su nešto na što se nitko prije njih u Hrvatskoj nije odvažio.

Željeli su malo, intimno i neobično vjenčanje pa su bračne zavjete izmijenili u balonu 1000 metara iznad zemlje. Uz mladence su u balonu bili matičarka i kumovi, glumica i scenaristica Jelena Veljača i Sašin prijatelj Damir Krstulović.

Ljubavna priča Petre Dugandžić i Saše Vrankovića
Story 

Inače, Vranković je zagrebački poduzetnik koji se već dugi niz godina bavi ugostiteljstvom, a od Petre je stariji 13 godina. Više fotografija nekadašnjeg para pogledajte u galeriji:

Story Petra Dugandžić i Saša Vranković