Poznati domaći par, Miran Kurshapić i Mirna Škrgatić, više nije u vezi. Story je prošlog tjedna prvi objavio da je Mirna iselila iz stana u kojem su zajedno živjeli.

'Miran i ja smo se razišli početkom godine, sporazumno, u prijateljskim odnosima. Razlozi ostaju među nama. Međusobno se iznimno cijenimo i poštujemo, kako to i dostoji nakon godina zajedničkog života', kazala nam je Mirna.

Miran Kurspahić i Mirna Škrgatić.
Bojan Zibar 

Nakon raskida, Miran se nastavio pojavljivati na društvenim događanjima. Za vikend je bio na prosvjedu pod nazivom 'Dosta je! Odmah na izbore', kojeg je organiziralo 11 parlamentarnih stranaka lijevo-liberalne oporbe.

Preksinoć se pojavio i na modnoj reviji Ivice Skoke gdje je uživao u novoj kolekciji našeg proslavljenog dizajnera. Tamo se družio s Ivičinim kolegom, modnim dizajnerom Damirom Begovićem, s kojim je vrijeme provodio i na subotnjem prosvjedu.

Podsjetimo, Miran i Mirna u vezi su bili oko četiri godine, a otkad su se njihovi svjetovi ujedinili, postali su jedan od najbolje odjevenih parova na domaćoj sceni. Navikli smo ih viđati na špici savršeno dotjerane u kombinacijama pomno osmišljenim do posljednjeg detalja.

Više fotografija nekadašnjeg para pogledajte u galeriji:

Bojan Zibar, Robert Gašpert Miran Kurspahić i Mirna Škrgatić