Brojni gledatelji primijetili su da u kulinarskom showu 'Hell's Kitchen' više nema Damira Glasnovića s Malog Lošinja, a njegov odlazak nije previše detaljno obrazložen.

Chef Tomislav Gretić tek je kratko poručio kuharima na početku emisije: ‘Nema Damira, on više ne pripada ovoj kuhinji i mome timu. Samo ćemo nastaviti dalje'.

Nakon brojnih komentara gledatelja, Damir se oglasio za RTL.hr. Na pitanje što bi rekao gledateljima koji se pitaju gdje je nestao, odgovorio je: 'Pravila se moraju poštovati'.

DAMIR glasnović
RTL 

Više od toga nije želio govoriti. Ipak o showu je imao riječi hvale.

'Iskustvo je neopisivo! Upoznao sam divne ljude iz mog tima i to ću pamtiti cijeli život', rekao je.

'Svako naše kuhanje za chefa Gretića je bila jedna utakmica, jedno finale, posebno za mene. Bio sam jako zadovoljan, ekipa je super. Stekao sam nekoliko doživotnih prijatelja. Ponavljam, jedno fenomenalno iskustvo', dodao je.

Otkrio je i što bi promijenio da sad opet ulazi u show.

Hell's Kitchen2.png
RTL 

'Promijenio bih sigurno nekoliko stvari. Puno bih hrabrije išao, puno bi bolje to izgledalo što se tiče samog kuhanja, puno preciznije... Sad kad već imam to neko iskustvo, definitivno bih promijenio nekoliko stvari, rekao je.

Njegovo objašnjenje izazvalo je lavinu komentara.

'Dakle, bilo je veeeeliko sranje. zanimljivo je da istaknuo dobre odnose sa članovima svog tima', jedan je od brojnih komentara na Facebooku i forumu.

S RTL-a su se nisu oglasili o 'nestalom' kandidatu.