Jelena Žnidarić (27), koja je poznatija pod umjetničkim imenom Zsa Zsa, je u veljači prošle godine za Story.hr progovorila o problemu s aknama, a onda je nekoliko mjeseci kasnije objavila fotografiju svog lica bez šminke na Instagramu.

Pjevačica je prije nekoliko dana pokazala koliko se izgled njezinog licapromijenio u godinu dana.

'6.9.2020. Vs. 6.9.2021. Isto mjesto i ista, ali potpuno druga osoba. I pritom ne mislim toliko fizički druga... Psihički! Totalno neka nova, sigurnija, sretnija... samo zato jer sam prihvatila samu sebe...ZBOG VAS. Da.. zbog vas! Nisam se promijenila preko noći, sama... Ljudski je tražiti potvrdu u drugima, to je odrastanje... A onda je s vremenom naučiš pronaći u sebi...', napisala je Zsa Zsa.

'Pokazali ste mi koliko smo SVI jednaki, u trenutku kad ste mislili da ja to pokazujem vama... A ne znate koliko je to zapravo trebalo meni. Hrvatska, BiH, Srbija, Slovenija, Makedonija... i dalje... SVI smo tu, jedni za druge! I sve one lijepe riječi koje ste slali meni, nastavite širiti i drugima! Jedna topla riječ čini čuda! Ohrabrujte nesigurne i budite primjer na ovim okrutnim društvenim mrežama. HVALA VAM JOŠ JEDNOM NAJVIŠE, zbog vas sam danas čiste kože i još čišćeg uma!Faca si kad se oko tebe ljudi osjećaju ugodno i faca si kad ne glumiš frajera ili frajericu na način da spuštaš druge oko sebe! Faca si kad si samo i jednostavno TI, bez prenemaganja', dodala je.

Pjevačica je dobila veliku podršku od obožavatelja za svoju objavu, ali i nekih poznatih Hrvatica među kojima su Nika Turković, Anita Dujić i Ida Prester. Neki su je zamolili i da napiše kako je došlo do njezine promjene.

'Pola puta je sve ovo što sam napisala ispod slike. A drugi dio već dugo planiram snimiti, ali nikad ne uzmem vremena. Vrlo je jednostavno, potrudit ću se ovaj tjedan!', odgovorila je Zsa Zsa.

Inače, Jelena je prošle godine u intervjuima za Story.hr ispričala da nije imala samopouzdanja zbog problema s aknama i da je odgođala glazbenu karijeru zbog toga, a otkrila je i kada je sve krenulo.

'Nekad davno u pubertetu. Sada imam 26 godina i još na internetu dobivam savjete 'proći će to kad odrasteš i hormoni se smire, i ja sam u tvojim godinama'. Da bar, hvala na komplimentu, ali više nisam srednjoškolka. U tim smo godinama gotovo svi na udaru prištića. Sretnici su oni koji su ih izbjegli. Mene je već tada dobro streslo i tako šest godina u komadu… Kremice, dermatolozi, tretmani, psihički teret, teret za samopouzdanje, ali baš u vrijeme kada sam počela graditi karijeru, uspjela sam prigušiti problem, sve dosad. Sada sam opet srednjoškolka. Smiješno je što sam uvijek čekala da mi se smiri lice i da budem lijepa kako bih započela karijeru jer to se, osim glasa, traži od pjevačice - da bude lijepa. Možda je na sceni baš potrebna jedna prištava pjevačica, da sve ostale prestanu čekati da budu lijepe te da jednostavno pjevaju i pričaju priču svojom energijom, a ne izgledom', rekla je Zsa Zsa koja je jedna od poznatih Hrvatica, koja promovira svjetski pokret body positivity.

Koliko se Zsa Zsa promijenila od prošle godine godine, pogledajte u galeriji. 

Instagram Zsa Zsa pokazala koliko se promijenila u godinu dana.