Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Zsa Zsa status posvetila važnoj osobi u životu: 'Prošla je sa mnom sve'

Autor A.M.C.
Autor A.M.C.

Susret sa ženom koja ju je 14 godina vodila kroz pjevanje i savjetovala je da zgrabi svaku priliku koja joj se pruža

Izvor: Robert Gašpert

Mlada domaća glazbenica i influencerica Zsa Zsa pohvalila se na Instagramu ženom koja joj je puno pomogla u životu. 'Samo je jedna mama, ali ja sam imala sreće u životu imati još jednu skoro pa mamu – tetu Zdenku. Teta Zdenka je brusila moj glasić od moje pete godine i tako nekih 14 godina dok nisam zbrisala u Zagreb na faks', započela je svoju objavu posvećenu teti Zdenki.

'Prošla je sa mnom sve, prve treme, pubertetske ispade, plakanja i smijanja… Tko zna kako bih pjevala danas, možda ni blizu da nisam bila u njezinim rukama. I ima jedan savjet koji sam dobila od nje, sjećam ga se kao da je bilo jučer! Ako imaš priliku, uzmi je! Idi! Ako je ne zgrabiš kasnije će ti biti žao. Možda se ona ne sjeća, ali ja je itekako svaki put imam u glavi, pogotovo kad sam u nedoumicama. Teta Zdenka i Christina Aguilera su napravile čudo od mene! I naravno mama, ona mi je ipak dala tu mekanu boju glasa koja me uvijek živcirala, ali sad ju baš sve više volim', poručila je emotivno Zsa Zsa.

U komentarima su se pridružili mnogi Zsa Zsaini fanovi i pratitelji koji su se također prisjetili da su kao djeca pjevali s tetom Zdenkom.

Povezane vijesti

Izbor Urednika

Royals