Djevojke iz srpske grupe "Hurricane" trenutno su jedna od najvećih balkanskih senzacija. Ivana, Ksenia i Sanja apsolutne su ljepotice koje su ove godine Srbiju predstavljale na Eurosongu u Rotterdamu s pjesmom "Loco Loco".

Iako su kući otišle osvojivši petnaesto mjesto, mnogi misle da su zaslužile poziciju u top deset izvođača. Doduše, dobro je poznato da je Eurosong puno više od samog natjecanja za najbolju pjesmu Europe. No, bez imalo sumnje, ove su tri mlade dame naše susjede predstavile na najbolji mogući način, a odmah su se po povratku u Srbiju bacile na snimanje novog spota zbog čega su otputovale do Zanzibara.

Srpska grupa Hurricane
Instagram 

Ljeto im je bilo prepuno nastupa, a one bez obzira na minimalno slobodnog vremena uvijek izgledaju tip-top. Osim što pratitelje na svojim Instagram profilima obožavaju oduševljavati izazovnim fotografijama, djevojke vole eksperimentirati sa svojim izgledom. U tome ipak prednjači najmlađa članica grupe, Ksenia Knežević, inače kći pjevača Nenada Kneževića Kneza, koja je već nekoliko puta promijenila duljinu i boju kose, i to drastično.

Srpska grupa Hurricane
Instagram 

Dok su Ivana i Sanja vjerne svojoj plavoj i tamno smeđoj boji, Ksenia je u ove dvije godine iz plavuše postala riđokosa, a sada i smeđa. No, nisu svi najbolje prihvatili njezinu promjenu. Mnogi su joj u komentarima pisali da joj je narančasta boja stajala puno bolje i da joj se mora vratiti, a izgleda da se i sama pjevačica počela premišljati.

Promjene ove srpske ljepotice pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram Ksenia Knežević i njezine promjene boje kose