U četvrtak kreće druga polufinalna večer Eurosonga, a na velikoj pozornici u Rotterdamu, među ostalima, nastupat će i susjedna Srbija čije će boje braniti popularna ženska grupa Hurricane s pjesmom 'Loca Loca'. Atraktivne djevojke u posljednje dvije godine napravile su pravi 'boom' na estradi, njihove pjesme broje više od 100 milijuna pregleda i slobodno možemo reći kako nameću i modne trendove s obzirom na to da su uvijek sređene 'od glave do pete'. 

No, njihov outfit za nastup na gore spomenutom natjecanju nije se svidio pojedinim korisnicima društvene mreže Twitter koji su pisali kako djevojke izgledaju kao bugarske maturantice. Ovakvi komentari postali su pravi hit na toj platformi, a podrugljive izjave brzo su došle i do srpskih predstavnica. U intervjuu za Kurir otkrile su kako ih takvi komentari ne diraju s obzirom na to da svakodnevno primaju stotine pozitivnih reakcija na nastup.

'Mi smo prezadovoljne kada je riječ o kostimima za nastup. Boris Kargotić je točno pogodio naš ukus i ispunio naša očekivanja. Tijekom izrade kostima često smo bili u kontaktu i sve je ispalo odlično. Drago nam je i kada čujemo da se našoj publici sviđa modna kombinacija. Ima puno pozitivnih komentara na račun izgleda', rekle su djevojke iz grupe Hurricane. 

Inače, Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić su se prije dvije godine proslavile s pjesmom 'Favorito' koja je postala pravi hit u regiji. Djevojke su pobijedili na srpskoj Beoviziji, natjecanje koje je slično hrvatskoj Dori. Srbiju su prvo trebale predstavljati s pjesmom 'Hasta la vista', ali su zbog odgode Eurosonga i pandemije, snimile novu pjesmu koju će gledatelji imati priliku poslušati i u četvrtak.