Posljednjih dana domaći i svjetski mediji pišu o djevojkama iz grupe Hurricane koje su Srbiju s pjesmom ‘Loco Loco’ predstavljale na ovogodišnjem Eurosongu. Energičan nastup dobio je brojne pohvale, ali djevojke nisu izborile mjesto među deset najboljih u velikom finalu.

No, bez obzira na plasman, djevojke su i više nego zadovoljne svojim nastupim, a glazbeni stručnjaci predviđaju im uspješnu karijeru. Ove simpatične djevojke zabludjele su javnost svojim vokalnim i plesnim sposobnostima, a u javnost su procurile i neke privatne informacije o članicama popularnog ženskog benda.

Ovaj put riječ je o najstarijoj ‘Uraganki’ koja, pišu srpski mediji, boluje od neizlječive autoimune bolesti štitnjače poznatije kao Hashimotov sindrom koji joj je dijagnosticiran prije dvije godine. ‘S tim se može normalno živjeti. Nije ugodno kada znate da morate uzimati terapiju do kraja života, ali ako ljudi svako jutro piju kavu, zašto bi jedna tabletica prije doručka bila problem. Kada ste pod stresom, vaš imunitet zakaže i u tijelu se krenu stvarati antitijela koja štitnu žlijezdu doživljavaju kao neprijatelja’, otkrila je Sanja za Kurir pa dodala kako je u jednom periodu života bila jako nesretna, a prvo je mislila kako je loše psihičko stanje razlog zbog kojeg se osjeća čudno.

'Živciranje svakom čovjeku stvara zdravstvene probleme, a nama sa sindromom pogotovo. Zato se trudim u većini situacija ostati suzdržana. Uz to, naravno, trudim se voditi zdrav život, ali ponekad mi to ne uspijeva. Prije dvije godine počela sam i sa zdravijom prehranom s obzirom na to da su krenuli problemi s kilogramima. Ne odgovaraju mi namirnice koje sadrže gluten, a mliječne proizvode sam svela na minimum. Kada dođe želja za brzom hranom, izgledam kao balon jer mi se u organizmu zadržava velika količina vode’, priznaje Sanja i dodaje kako su zdrava prehrana i redovni trening jako bitni za njezino stanje.