Gotovo pa i ne postoji poznata osoba koja barem jednom nije 'prčkala' po fotografiji u kojekakvim programima za 'uljepšavanje'. Instagram svijet često zahtjeva savršeno vitku figuru, biserno bijele zube, stražnjicu bez strija ili celulita i savršeno 'ispeglano' lice na kojem nisu vidljive bore. I, naravno, bez odlaska pod nož, jako je teško postići takav izgled pa mnoge zvijezde jednostavno posegnu za Photoshopom.

Posljednja na listi 'Photoshop' korisnika našla se srpska pjevačica Sanja Vučić, članica grupe 'Hurricane' koju je šira javnost upoznala na ovogodišnjem natjecanju Eurosong. Srpski mediji sada pišu kako crnokosa ljepotica ipak nije skroz zadovoljna svojim fizičkim izgledom pa se odlučila malo dotjerati u Photoshopu. 

VIDITE LI RAZLIKU? Sanja Vučić na meti hejtera zbog Photoshopa
Instagram 

Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj pozira u ljetnoj suknjici i topiću, a potom je sličnu fotografiju objavila vizažistica koja je bila zadužena za Sanjinu šminku. Brojni pratitelji primijetili su kako je pjevačica na jednoj fotografiji vidno mršavija i ispeglanija. Neki su otišli korak dalje pa komentirali kako je 'Uraganka' na fotografiji koju je objavila na svom profilu suzila struk i noge.

I dok su neki komentirali kako ne razumiju zašto Sanja ima potrebu prčkati po fotografijama kada i ovako izgleda savršeno, drugi su komentirali kako je razlika između dvije 'sporne' fotografije itekako očigledna. 'Zašto svaka djevojka želi izgledati isto? Koja je poanta photoshopa kada si javna osoba i stalno si u kontaktu s ljudima', samo su neki od komentara i na društvenim mrežama.