Srpske predstavnice, Ksenija Knežević, Ivana Nikolić i Sanja Vučić, javnosti poznatije kao članice popularne ženske grupe Hurricane na ovogodišnjem Eurosongu nastupale su s pjesmom 'Loco Loco', a brojni obožavatelji komentiraju kako su djevojke prije tri tjedna ujedinile Balkan. No, atraktivne pjevačice nisu se 'proslavile' na gore spomenutom natjecanju, a unatoč dobrim prognozama, zasjele su tek na 15. mjesto.

Iako su ponosne na uspjeh, a Eurosonga se prisjećaju s osmijehom na licu, Sanja, Ivana i Ksenija ne kriju kako su očekivale puno bolji plasman. 'Hoćeš iskreno? Mislile smo da ćemo biti barem u top pet. No, kada smo vidjeli glasanje, shvatile smo da ćemo biti posljednje. Tako da, 15. mjesto je super', rekla je Ivana u Ami G showu, a na njezinu izjavu odmah se nadovezala Sanja koja je otišla korak dalje i priznala kako je razmišljala i o pobjedi. 'U jednom trenutku smo sjele i rekle: Djevojke pa mi doista možemo pobjediti', dodala je Sanja.

Ksenija je bila nešto skromnija pa otkrila kako joj je najbitnije bilo samo da prođu u finale. 'Ja sam, iskreno, samo htjela doći do finala jer bi bila baš sramota da nismo prošle', kratko je prokomentirala pa dodala kako je izgledao trenutak u backstage nakon što su voditelji proglasili pobjednika Eurosonga. 'Vikala sam Sanji kako je čovjek pobijedio i da mu moramo čestitati, a ona je odgovorila: 'Nemoj sada'.

 Inače, Sanja Vučić je u Rotterdamu otkrila kako se zaljubila u talijanskog glazbenika, fatalnog Damiana Davida. U jednom intervjuu rekla je kako je spremna udati se za ovogodišnjeg pobjednika Eurosonga, a sada je otkrila što doista misli o Damianu. 'Ja sam na zabavan način izjavila kako mi je on simpatičan. Svidjela mi se pjesma. Saznala sam da ima djevojku, meni je jako neugodno', rekla je Sanja za kraj.