'Samo se želi pomladiti': Angelina Jolie drastično promijenila izgled, riješila se svog zaštitnog znaka

Prošle je godine prvi put snimljena sa svjetlijom kosom.

Profimedia

Glumica Angelina Jolie slovi za jednu od najljepših žena na svijetu, a smeđa kosa već je godinama njen zaštitini znak. Ipak, Jolie se nedavno odlučila za drastičnu promjenu kojom je oduševila svoje obožavatelje.

Naime, glumica je snimljena na ulicama New Yorka, a mnogi su primijetili da je obojala kosu u medeno plavu. Lice je sakrila zatamnjenim naočalama, a na sebi je imala elegantan crni kaput.

North Woods / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

'Izgleda odlično', 'Sve joj predivno pristaje', 'Ovako mi se više sviđa', komentirali su njeni obožavatelji na X-u. Ipak, jedan dio fanova smatra da je smeđa boja kose pravi izbor za glumicu: 'Više mi se sviđala prije, ali kao brineta koja se bliži 50-oj  razumijem prednosti isprobavanja svjetlije kose', 'Ovo nije njena boja'. 'Apsolutno ne'.

Inače, Angelina se nedavno našla u centru medijske pozornosti nakon što je viđena u društvu britanskog repera Kingsleeja Jamesa McLeana Daleyja, poznatijeg kao Akala. Iako su je godinama povezivali s raznim poznatim muškarcima, nikad nije javno potvrdila da je veza s nekim novim dečkom istinita. Ipak, mnogi obožavatelji smatraju da su Jolie i Akal već neko vrijeme u ljubavnoj vezi.

Vincenzo AloisiMEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Podsjetimo, Angelina Jolie razvela se od glumca Brada Pitta 2016. godine, i to nakon 12 godina veze i braka. Kao razlog su naveli 'nepomirljive razlike'. Obožavatelji se dugo pitaju o uzroku razvoda, a mediji nagađaju da je ključnu ulogu odigrao incident u avionu 2016. godine.

Tad su procurile tvrdnje da je Brad Pitt tijekom ljeta fizički i verbalno zlostavljao Angelinu i njezinu djecu. Ovaj tragični događaj stavio je točku na njihov brak i otvorio novo poglavlje u njihovim ljubavnim životima.

Više fotografija slavne glumice pogledajte u galeriji:

Profimedia Modna izdanja Angeline Jolie