Sedam godina nakon razvoda od Brada Pitta, čini se da je Angelina Jolie pronašla nekog posebnog. Iako su je godinama povezivali s raznim poznatim muškarcima, nikad nije javno potvrdila da je veza s nekim novim dečkom istinita, no situacija je sada drugačija.

Holivudska glumica nedavno je viđena u društvu britanskog repera Akala, čije je pravo ime James Kingsley McLean Daley. Fotografije objavljene u časopisu Oggi pokazuju kako su Angelina i Akala zajedno u Milanu, gdje su uživali u romantičnoj večeri s ekipom filma 'Maria'.

Angelina Jolie s novim dečkom reperom Akalom
Vincenzo Aloisi/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ovo nije prvi put da su viđeni zajedno. U svibnju su zajedno prisustvovali književnom festivalu Calabash na Jamajci, a viđeni su i na nekoliko koncerata. Međutim, niti jedna strana još nije službeno potvrdila svoju vezu.

Što se tiče njezinog bivšeg supruga Brada Pitta, povezuju ga s mladom ženom španjolskog podrijetla, Ines de Ramon.

Angelina Jolie i Akala, njen novi dečko
Tribe Nine Studios/Mega / The Mega Agency / Profimedia 

Nakon 12 godina veze i braka, Angelina i Brad razveli su se 2016. godine, a kao razlog su naveli 'nepomirljive razlike'. Obožavatelji se dugo pitaju o uzroku razvoda, a mediji nagađaju da je ključnu ulogu odigrao incident u avionu 2016. godine.

Tad su procurile tvrdnje da je Brad Pitt tijekom ljeta fizički i verbalno zlostavljao Angelinu i njezinu djecu. Ovaj tragični događaj stavio je točku na njihov brak i otvorio novo poglavlje u njihovim ljubavnim životima.