Nakon što je glumca Brada Pitta jedan od sinova nazvao 'šu*kom svjetske klase', oglasili su se izvori bliski glumcu i otkrili što misli o sinovoj izjavi.

'Frustrirajuće je vidjeti kako Brada prikazuju kao nekakvu lošu osobu iako je to daleko od istine. Brad ima veliko poštovanje prema djeci i njegova šutnja o ovoj čitavoj situaciji govori sve', rekao je anonimni izvor za The Sun.

Pax Thien Jolie-Pitt sin je Angeline Jolie i Brada Pitta
Profimedia 

O lošem odnosu Brada Pitta s djecom nagađa se već godinama, a glasine je sada potvrdila poruka koju je Pax Thien Jolie-Pitt poslao Bradu za Dan očeva 2020., a koja je tek sada procurila u javnost, prenosi Daily Mail.

'Sretan Dan očeva ovom se*onji svjetske klase. Iznova si dokazao da si užasna osoba vrijedna prezira. Nemaš obzira ni empatije prema svojih četvero djece koji u tvojoj prisutnosti drhte od straha. NIkada nećeš razumijeti štetu koju si nanio mojoj obitelji jer si nesposoban za to', napisao je mladić.

Pax Thien Jolie-Pitt sin je Angeline Jolie i Brada Pitta
Profimedia 

Dodao je i kako je Pitt živote svojih najbližih učinio stalnim paklom, kao i da će istina će jednog dana izaći na vidjelo: 'Sretan ti Dan očeva, ti je*eno grozno ljudsko biće', završio je.

Podsjetimo, Angelina Jolie posvojila je Paxa iz sirotišta u Vijetnamu 2007. godine. Imao je tri godine i njegova biološka majka, ovisnica o heroinu, ostavila ga je kao novorođenče. Brad ga je službeno posvojio sljedeće godine.