O detaljima ljubavi između Brad Pitta i njegove 29 godina mlađe djevojke Ines de Ramon nagađa se od studenog prošle godine, kada su prvi put viđeni zajedno na jednom koncertu. Premda svoju vezu drže podalje od očiju javnosti, izvor blizak glumcu sada je potvrdio da veza postaje sve ozbiljnija, prenosi Page Six.

'Ovo je Bradova prva prava veza od razvoda. Predstavlja Ines kao svoju djevojku, ona ga čini jako sretnim', rekao je izvor.

undefined
Profimedia 

Njihov prvi zajednički javni nastup dogodio se na 12. godišnjici LACMA Art+Film Gala svečanosti prošlog tjedna, gdje nisu mogli sakriti zaljubljenost. Iako se čini da uživa u vezi s dizajenericom nakita, glumac se ipak nije odlučio na najozbiljniji korak – upoznavanje s djecom. Dok neki tvrde da je razlog tomu polagani tok veze, drugi smatraju da prava istina leži u činjenici da s njima zapravo nema nikakav kontakt.

Uz to, mnogi smatraju da Pitt još uvijek nije prebolio bivšu suprugu Jennifer Aniston, nakon što joj je za njezin 50. rođendan navodno poklonio vilu, i to za nevjerojatnih 79 milijuna dolara. Cijela gesta sama po sebi je upitna, osobito jer su u toj vili zajedno živjeli dok su bili u braku, prenosi Mirror.

Brad Pitt promijenio frizuru
Profimedia 

Podsjetimo, Brad je nedavno izgubio živce, nakon što je saznao da je njegova bivša supruga Angelina Jolie zaposlila njihovu kći Vivienne (15) kao pomoćnicu producentice u njezinoj produkciji predstave 'The Outsiders'. On navodno smatra kako Jolie zapošljava njihovu djecu samo kako bi se osvetila njemu, ikako on više ne bi imao kontakt s njima.

Kako se poznati glumac mijenjao kroz godine, pogledajte u galeriji:

Profimedia Brad Pitt kroz godine