Domaća glumica Nataša Janjić Medančić, u svojoj najnovijoj objavi, prisjetila se legendarne jugoslavenske glumice Milene Dravić.

Crvenokosa glumica je putem svog Instagram storyja objavila fotografiju s glumačkom divom i prisjetila se njihove suradnje iz 2015. godine.

Milena Dravić preminula je 2018.
Instagram 

'Nakon 8, a prije 8. Najbolja je tek... otišla', napisala je Nataša iznad fotografije, u kojoj se prisjetila svoje stare objave na Instagramu.

Inače, monogi ne znaju da je holivudski glumac Brad Pitt, svoju prvu glavnu ulogu ostvario u bivšoj Jugoslaviji, točnije, na crnogorskom primorju. Tada je rame uz rame igrao s filmskim divama Milenom Dravić i Goricom Popović.

Već 1988. godine dobio je priliku igrati svoj prvi glavni lik u filmu 'Tamna strana sunca'. Ovaj film prikazuje priču o mladom Amerikancu, Ricu Claytonu, koji zbog rijetke kožne bolesti dolazi sa svojom obitelji na Jadran kako bi se izliječio, a njegovu majku tumači Milena Dravić.

Brad Pitt i Milena Dravić su glumili zajedno
YouTube 

Zanimljivo je da je redatelj Božidar Nikolić izabrao Pitta za glavnu ulogu među 400 kandidata. Iako je glumac bio izuzetno sretan zbog izbora, tada je zaradio samo 1523 dolara za sedam tjedana snimanja filma.

Podsjetimo, Nataša i suprug Nenad imaju dvoje djece, sina Tonija i kćer Kaju. Ortopeda iz Pazina i glumicu spojili su njihovi zajednički prijatelji, koji su također u braku.

Nataša Janjić Medančić i Nenad Medančić na 28. Sarajevo Film Festivalu.jpg
Robert Gašpert 

'Spojili su nas supružnici Marijana Batinić i Matej Pašalić. Nenad je Matejev dugogodišnji najbolji prijatelj, baš kao što sam i ja Marijanina. Nevjerojatno je što se nas dvoje nikad nismo sreli u istom društvu svih ovih godina. Kako smo im oboje doista bliski i kućni prijatelji, i oboje nas jako dobro poznaju, željeli su nas spojiti jer su bili sigurni da smo stvoreni jedno za drugo’, ispričala je Nataša ranije za Story.

Da su prijatelji bili u pravu pokazalo se vrlo brzo. Već je prilikom prvog susreta između Nataše i Nenada je zaiskrilo, a uskoro su se i zaručili. Na Instagramu je glumica 2021. fotografijom obilježila treću godišnjicu zaruka, a tom je prilikom otkrila kako ju je zaprosio.

Nataša Janjić i Nenad Medančić u braku su od prosinca 2018. godine
Instagram 

‘Na otoku mog djetinjstva prije tri godine, pod nerazjašnjenim romantičnim okolnostima, na današnji dan rekla sam DA. Ovom mom čovjeku. I dobru i zlu s njim. Zaredalo se od tada toliko fantastičnog dobra, ali i prilično nevjerojatnog 'zla'… tko bi mislio da može baš tako sve odjednom u kratkom vremenu!', napisala je u opis crno-bijele fotografije.

Vjenčanje u tajnosti uslijedilo je krajem 2018., a nagađanja je potvrdila tek za Novu godinu 2019. na Instagramu.

Tad je objavila fotografiju na kojoj se njih dvoje ljube, te uz nju napisala: '...jer sam znala da postojiš i znala da me tražiš. Ova najljepša 2018. nek nam se prelije na ostatak života i sve koje volimo'.

Kako se suprug Nataše Janjić mijenjao kroz godine pogledajte u galeriji:

Instagram, Mario Poje Nataša Janjić Medančić i suprug Nenad Medančić imaju dvoje djece