Naša poznata glumica Nataša Janjić Medančić kao da uživa u beskrajnom ljetu. Sudeći po objavama koje je dijelila na društvenim mrežama, ona i suprug Nenad Medančić ovog su ljeta neprestano u pokretu.

S ranim godišnjim počeli su u svibnju kad su otputovali u Portugal gdje joj ju je suprug pokušao iznenaditi, no to je neslavno propalo.

Nataša se tad javila i s plaže, a uz fotografiju je otkrila da se i ona, koja je uvijek imala savršenu liniju, borila sa slikom o svom tijelu. 

‘Dok sam bila mršava, uvijek sam mislila da sam debela, stalno sam se nešto pokrivala. Sad mi je jasno da može samo na gore. Zato raspali na najjače, tko zna što sutra nosi’, napisala je.

‘Život je lijep, Portugal isto, a neka ovo bude ljeto bez parea. Samo košulja’, zaključila je.

Početkom kolovoza javila se s otoka Brača odakle je oduševila obožavatelje fotografijom u prirodnom izdanju na kojoj pozira u kupaćem kostimu, a uz nju je poručila kratko: ‘Sirova’. U hashtagu glumica je otkrila da se radi o fotografiji bez filtera.

Uslijedile su i nove objave s godišnjeg odmora, a puno je pozornosti privukla obiteljska fotografija na kojoj pozira sa suprugom Nenadom Medančićem i njihovo dvoje djece, sinom Tonijem i kćeri Kajom.

‘Moja ekipa’, napisala je kratko uz fotografiju na kojoj njih četvero pozira u kamenitoj uličici, a otkrila je da se nalaze u mjestu Sutivan.

Nakon toga objavila je i snimku svog posjeta Visu na kojoj je pokazala što su ona i suprug tamo radili i kako su se zabavljali.

‘Pobjegli smo s Brača na Vis i doživjeli čaroliju u samo dan i pol. Posjetili prijatelje, jeli kao kraljevi, smijali se do suza, upili svu ljepotu i dobrotu i vratili se u mir. Osjećaj je kao da smo bili 5 dana. Ovo je djelić današnje avanture sa skuterima (koje ne volim btw), a koji su mi baš bili jedno osvježenje u doživljaju otoka i Komiže koju smo posjetili. Koliko je lijepa ta naša obala, koliko smo bogati što ovo možemo uživati i zvati svojim?! I baš me zanima, volite li više Vis ili Komižu?’, stavila je u opis.

Uslijedile su obiteljske fotografije s Hvara, a u opisu je otkrila da su posjet ovom otoku ipak prekinuli prije planiranog vremena

'Skoknuli smo brodićem na Hvar. Prošetali, popili kavu i sok, ručali i doslovno pobjegli natrag na Brač jer su najavili dizanje vjetra. Plan je bio da ostanemo cijeli dan. Imamo uspomenu, a kalvariju s valovima koji su nas zalijevali kao lavorom ćemo prepričavati kao veselu avanturu. Djeca su naravno prespavala. Hvar je predivan. Nije bilo zvijezda ni paparazza, napisala je uz fotografiju na kojoj sa suprugom i djecom pozira ispred crkvice.

Prošli tjedan oduševila je fotografijom s Brača gdje pozira u kupaćem kostimu izlazeći iz mora.

'More i sunce... za imunitet koji će nam trebati da se obranimo od silnih litara zaštitnog faktora i sredstva protiv komaraca koje smo nanijeli na sebe u kratkom vremenskom periodu', napisala je.

Nakon toga objavila je fotografiju na kojoj pozira ispred ulaznih vrata.

Četrdeset i jedna godina na istome mistu’, napisala je, a u komentarima se otkrilo da se nalazi na još jednom otoku- ovaj put Šolti.

Sad se ponovo javila s mora, no zasad nije otkrila gdje se nalazi, već je kao lokaciju stavila 'Negdje na Pučini'.

Na fotografiji su Nataša i Nenad pozirali nasmijani na trajektu, sjedeći na podu i držeći se za ruke.

U komentarima joj je se među prvima javio naš poznati komičar Ivan Šarić i nasmijao svojom primjedbom.

'Kakva ljubav bez dice', napisao je.

'Nemaš se oko čega posvađati, dosada teška', odgovorila mu je Nataša.