Jedna od omiljenih domaćih glumica, Nataša Janjić Medančić, već je ranije otkrila da se s obitelji odmara na otoku Braču.

Zgodna Nataša s odmora je objavila fotografiju u prirodnom izdanju na kojoj pozira u kupaćem kostimu, a uz nju je poručila kratko: ‘Sirova’. U hashtagu glumica je otkrila da se radi o fotografiji bez filtera.

Uslijedile su i nove objave s godišnjeg odmora, a puno je pozornosti privukla obiteljska fotografija na kojoj pozira sa suprugom Nenadom Medančićem i njihovo dvoje djece, sinom Tonijem i kćeri Kajom.

Moja ekipa’, napisala je kratko uz fotografiju na kojoj njih četvero pozira u kamenitoj uličici, a otkrila je da se nalaze u mjestu Sutivan.

Glumica je otkrila da je posjetila i otok Vis odakle je objavila fotografiju s prijateljicama.

Nakon toga objavila je i snimku svog posjeta Visu na kojoj je pokazala što su ona i suprug tamo radili i kako su se zabavljali.

‘Pobjegli smo s Brača na Vis i doživjeli čaroliju u samo dan i pol. Posjetili prijatelje, jeli kao kraljevi, smijali se do suza, upili svu ljepotu i dobrotu i vratili se u mir. Osjećaj je kao da smo bili 5 dana. Ovo je djelić današnje avanture sa skuterima (koje ne volim btw), a koji su mi baš bili jedno osvježenje u doživljaju otoka i Komiže koju smo posjetili. Koliko je lijepa ta naša obala, koliko smo bogati što ovo možemo uživati i zvati svojim?! I baš me zanima, volite li više Vis ili Komižu?’, stavila je u opis.

Podijelila je još jednu snimku i na njoj otkrila kako su se ona i Nenad družili s prijateljima.

'Kad imaš dobre ljude oko sebe, dovoljan je samo jedan dan. Još jednom, Vis’, napisala je.

Instagram Nataša Janjić Medančić sa suprugom Nenadom je tri godine u braku