Naša popularna glumica Nataša Janjić Medančićnedavno se, nakon duže pauze, vratila na kazališne daske u predstavi ‘Legenda’ autora Miroslava Krleže u režiji Ivana Planinića.

Osim toga, najavila je i da će nastupiti na ovogodišnjim Melodijama Jadrana i tako još jednom pokazati svoj glazbeni talent

‘Dobila sam poziv od svog dragog kolege Ive Perkušića koji, osim glumačke, vodi i pjevačku karijeru, da s njim otpjevam jedan duet. Pjesma se još stvara, veselim se jako i kada mi postavite ovako opipljivo pitanje, koje svjedoči o tome da će se to i dogoditi, osjećam veliko uzbuđenje! Rado koketiram s pjevanjem, a kako je riječ o nastupu u mom rodnom Splitu, kako sam mogla odbiti?’, komentirala je svoj najnoviji podvig za Novi list.

U istom je intervjuu otkrila i da priprema ženski cabaret s Larisom Lipovac Navojec, a snima i jedan veliki film prije ljeta o kojem zasad nije otkrivala nikakve detalje.

Međutim, usprkos tome što je okupirana poslovnim planovima kojima se raduje, Nataša rado i često pokazuje koliko joj je draga uloga majke pa na Instagramu objavljuje prizore iz svog obiteljskog života.

Ovaj put je objavila fotografiju sa svoje dvoje djece, kćerkicom Kajom i sinčićem Tonijem koje je dobila u braku s liječnikom Nenadom Medančićem.

Nataša Janjić Medančić s djecom
Instagram 

Pokazala je kako hrani kćerkicu sjedeći za stolom dok joj se sinčić penje na leđa, a uz ovaj simpatičan obiteljski prizor je napisala: 'Iza svih otmjenih scena za Instagram. Ovo su oni trenuci u 24-satnom danu svake mame koje često nema tko fotkati. Ovaj put sam sluuuuučajno imala sreće. Tko se prepoznaje?'.

U komentarima su joj se brzo javile još neke poznate mame poput Franke Batelić, Bojane Gregorić Vejzović i Anje Alavanje Viljevac.

'Zamisli da je u stolici preko puta tebe još jedan od 11 godina s kojim se svađaš da se skine s mobitela. To smo mi', napisala joj je Anja Alavanja Viljevac.

'Evo imamo jednog ispod stola, dovoljno je', odgovorila joj je u šali Nataša referirajući se na njihovog psića koji se može vidjeti ispod stola.