Splitska glumica Nataša Janjić Medančić i njezin suprug Nenad Medančić proslavili su četvrtu godišnjicu braka.

Nataša je tim povodom na Instagramu objavila njihovu crno-bijelu fotografiju na kojoj se ljube.

‘I opet, s tobom bih sve ponovila! Sretan nam prvi četverogodišnji mandat, ljubavi! Probajmo ga nadmašiti u drugom!’, stavila je u opis objave.

Nakon toga je objavila fotku svog supruga koji pozira s velikim balonom s brojem četiri.

'Jučer je bio divan dan', napisala je i dodala emotikon srca.

Nataša je u storyjima na Instagramu pokazala i kako su ona i Nenad slavili ovaj poseban dan. Objavila je snimke na kojima njih dvoje u društvu prijatelja slave i pjevaju uz živu glazbu, a s njima je bio i jedan poznati par kojima Nataša i Nenad ‘duguju’ svoju sreću.

Proslava godišnjice braka Nenada Medančića i Nataše Janjić
Instagram 

Radi se o jednoj od naših najpopularnijih voditeljica Marijani Batinić i njenom suprugu Mateju Pašaliću za koje je Nataša u ranijem intervjuu otkrila da su je upoznali sa suprugom.

‘Spojili su nas zajednički prijatelji, supružnici Marijana Batinić i Matej Pašalić. Nenad je Matejev dugogodišnji najbolji prijatelj, baš kao što sam i ja Marijanina. Nevjerojatno je što se nas dvoje nikad nismo sreli u istom društvu svih ovih godina. Kako smo im oboje doista bliski i kućni prijatelji, i oboje nas jako dobro poznaju, željeli su nas spojiti jer su bili sigurni da smo stvoreni jedno za drugo’, rekla je tom prilikom.

Marijana Batinić na proslavi godišnjice braka Nenada Medančića i Nataše Janjić
Instagram 

Da su prijatelji bili u pravu pokazalo se vrlo brzo. Već je prilikom prvog susreta između Nataše i Nenada je zaiskrilo, a uskoro su slavili i zaruke. Vjenčanje u tajnosti je uslijedilo krajem 2018., a Natašini pratitelji mogli su na njihovoj božićnoj čestitci koju je objavila na Instagramu vidjeti da par nosi prstenje koje neodoljivo podsjeća na burme.

Proslava godišnjice braka Nenada Medančića i Nataše Janjić
Instagram 

Nagađanja je glumica potvrdila za Novu godinu 2019. na Instagramu. Tad je objavila fotografiju na kojoj se njih dvoje ljube, te uz nju napisala: '...jer sam znala da postojiš i znala da me tražiš. Ova najljepša 2018. nek nam se prelije na ostatak života i sve koje volimo'.

Proslava godišnjice braka Nenada Medančića i Nataše Janjić
Instagram 

Sina Tonija dobili su sredinom veljače 2019., a sestrica Kaja stigla mu je u srpnju 2020.

'Kompletirali smo vlastiti svemir', poručila je tad Nataša. Glumica ne skriva koliko uživa u majčinstvu, te na društvenim mrežama često dijeli objave vezane za obiteljski život.


.